KIZGIN BİRADERLER

KIZGIN BİRADERLER

KIZGIN BİRADERLER
KIZGIN BİRADERLER Harun Baskan
Bu içerik 648 kez okundu.
Reklam

2016 yılı Türkiye yapımı film, komedi dalında yayınlanıyor. 02 Eylül 2016 tarihinde gösterime girecek olan filmin yönetmeni Mustafa Kara’dır.

Yönetmeni ve oyuncuları pek tanınmasa da başarılı bir yapım olacağa benziyor. Yerli komedi dalında son yıllarda başarılı yapımlar, izleyiciler ile buluşuyor. Geçtiğimiz günlerde vizyona giren yerli komedi filmi, “Kaçma Birader” yüksek gişe hasılatı ve izlenme rekorlarından sonra, yerli komedi filmlerinin başarısını gözler önüne serdi.

Vizyondaki komedi filmleri arasında gülmenin tadına varacağınız “Kızgın Biraderler” filmi, çok yakında izleyici ile buluşacak.

Filmde Çorumlu olan ve gazinolarda sanatçı olmaya çalışan, Mazlum Kuzey zaman zaman başını belaya sokan bir tiptir. Mahallede okeyde taş çalmaktan tutunda çalıştığı gazinoda yanlış anlaşılmalara kadar, başından bir dizi olay geçer. Mazlum, masum iyi niyetli ama bir o kadar da sakar birisidir. Çeşitli iş denemelerinin tamamı başarısızlıkla sonuçlanmıştır. Mazlum’un oldukça sinirlendiren şey, başkalarının ona Çorumlu demesidir. Memleketi ile dalga geçildiği zaman, kendisini kaybetmektedir. Bir gün Mazlum, genç ve güzel bir kadın ile tanışır ve onun peşinden gitmeye karar verir. Ancak bu yolda beklemediği şeyler yaşayacaktır ve mafya ile başı derde girecektir. Annesi Mazlum’un zengin ama beğenmediği birisi ile evlendirmeye karar verir. Ancak Mazlum bu evliliğe karşıdır. Her şeye rağmen Mazlum, sevdiğinden vazgeçmeyecektir. Bir film dolusu komedi, bu film ile birlikte sizleri bekliyor.

Filmde ayrıca ünlü isimler de yer alıyor. Dilber Ay, Murat Boz ve Tolga Sayışman gibi ünlü isimler yer alıyor. Avşar filmin yapımcılığını ve dağıtıcılığını üstlendiği komedi filmi oldukça beğenileceğe benziyor.

Yerli filmler kategorisinde filmin fragmanını, tanıtım sitelerinden takip edebilir, film hakkında diğer bilgilere, bu sitelerden ulaşabilirsiniz. Vizyondaki komedi filmleri dalında filmi, sinema salonlarında aileniz ile birlikte izleyebilirsiniz. Gösterim tarihlerini ve salonlarını, internetten tanım sitelerinden takip edebilirsiniz.

En yeni filmler ve daha fazlası hakkında, film yorum sitelerine bakmadan sinemaya gitmeyin. Film seyret seçeneği ile filmi daha sonradan, film izleme sitelerinden takip edebilirsiniz. Yeni filmler ve tanıtımlarını yazılarımızdan takip edebilirsiniz.

Etiketler: Film seyret, Yerli filmler, Vizyondaki komedi filmleri

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023