MD Dermatoloji Güneş Lekesi Tedavisi – Mddermatoloji.com  

MD Dermatoloji Güneş Lekesi Tedavisi – Mddermatoloji.com  

MD Dermatoloji Güneş Lekesi Tedavisi – Mddermatoloji.com   
MD Dermatoloji Güneş Lekesi Tedavisi – Mddermatoloji.com    Harun Baskan
Bu içerik 926 kez okundu.
Reklam

           Güzel bir cilde sahip olmak istemeyen yoktur herhalde? Güzel bir yüz, güzel bir vücudun temsilcidir. Yüzde oluşabilecek pürüzler, lekeler ve sivilceler her kadının korkulu rüyalarıdır. Güneş lekesi, bu korkulu rüyaların kahramanlarından biri olarak görülebilir. Güneş lekesi, genellikle açık tenli kişilerde görüldüğü iddia edilse de, daha çok hassas tene sahip kişiler ve koyu tenliler hedef alanındadır. Kahverengi lekeler olarak da adlandırılan güneş lekesi, güneşe çok fazla maruz kalmaktan oluşabilmektedir.

Bununla birlikte güneş bu kahverengi lekelerin ortaya çıkmasında farklı sebepler de uzmanlarca dile getirilmektedir. En çok yanak, alın ve dudak üstünde görülen bu kahverengi lekeler, Melazma olarak da adlandırılmaktadır. Özel MD Polikliniğigüneş lekesi tedavisi konusunda uzman dermatologlarla hizmet vermektedir. Güneş lekesi tedavisinde; leke giderici kremler, kimyasal peelingler, lazerler ve cilt yenileme yöntemleriyle hizmet veren Özel MD Polikliniği, izlenmesi gereken adımlar konusunda sizi detaylı bir bilgilendirmeyle karşılamaktadır. Güneş lekelerinin oluşumunda güneş ışınlarının büyük bir etkisi vardır.

Güneş Lekesi Neden Oluşur?

Güneşe fazla maruz kalındığında, cildinizde koyu renkte lekeler oluşmaktadır. Özel MD Kliniğinin verdiği bilgiler ışığında eğer, yeşillik ve kar görmeyen ortamlarda büyüyorsanız bu lekerin oluşması daha yüksek bir risk taşımaktadır. Yeşillik olan yerlerin güneş ışınlarını emerek etkisini azaltması ve karın bu ışınları yansıtması cildi koruyan etkenlerdendir. Ayrıca bütün bu lekerin oluşumunda küçük de olsa stresin ve hormonal bozuklukların da etkisi görülebiliyor. Bu süreci sağlıklı bir şekilde yürütebilmenin en güzel yolu uzmanlardan yardım almaktır. Sizler de güneş lekesi ve botoks tedavileri için özel md polikliniğini tercih edebilirsiniz.

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023