İnstagram Takipçi Satın Al

İnstagram Takipçi Satın Al

İnstagram Takipçi Satın Al
İnstagram Takipçi Satın Al Harun Baskan
Bu içerik 4327 kez okundu.
Reklam

İnstagram Türk takipçi satın almak için tercih edebileceğiniz belli yollar bulunmaktadır. İnstagram takipçi satın almak için tercih edeceğiniz ücretli programlar ve ücretsiz programlar bulunmaktadır. Ücretli programlar size takipçi garantisini sayısı ile birlikte verirken, ücretsiz programlarda böyle bir durum söz konusu değildir. Ücretli programlar 1000 takipçi, 10000 takipçi şeklinde sayı vermekte ve bu sayıyı belirlediği ve size daha paketi almadan evvel belirttiği süre zarfı içinde teslim etmektedir. Bu süre bazen 2 saat, bazen 2 gün, bazen de 1 hafta olabilmektedir. Bu süreler için da paketiniz kesinlikle teslim olacaktır. Ancak ücretsiz siteler aracılığıyla takipçi hilesi yapmanız halinde belik 3 – 5 takipçi düşecektir hile yapmanızdan sonra. Ama ücretsiz takipçi siteleri veya ücretsiz takipçi programları ile çok yüksek miktarda takipçiye ulaşılmasının imkânı bulunmamaktadır. Eğer ki hedeflediğiniz kitle, hedeflediğiniz takipçi sayısı ya da instagram takipçi edinmekte ki amacınız daha farklıysa kesinlikle ücretli takipçi sitelerini tercih etmelisiniz. Ücretli takipçi siteleri sayesinde binlerce hatta on binlerce takipçiye çok kısa bir süre içinde ve hiçbir işlem yapmadan ulaşabileceksiniz. İnstagram takipçi hilesi yapmak için tercih edeceğiniz hatta ve hatta sosyal paylaşım siteleri hizmetleri denildiğinde ilk akla gelen crovu.com ile takipçi hilesi yapabilirsiniz.

Crovu.com birbirinden farklı ve birbirinden avantajlı 8 paketi size sunmaktadır. Crovu.com sunduğu paketlerin fiyatları 7,99 TL ile 259,99 TL arasındadır. Crovu.com sitesinin sunduğu takipçi sayıları 100 takipçi ile 10000 takipçi arasındadır. Bizim bu sekiz paket arasından sizlere tavsiye ettiğimiz paket ise 10000 takipçi sunan 259,99 TL fiyatında olan pakettir. Bu paket ile instagram üzerinde çok hızlı bir şekilde popüler olabileceksiniz. 10000 takipçi sayısı sizin takipçi edinmenize de ayrıca hız katacaktır. Çünkü sizin takipçi sayınızın fazla olması size yeni takipçileri de sunacaktır. Yeni takipçilere de hızlı bir şekilde 10000 takipçi sayesinde ulaşabileceksiniz. İnstagram takipçi satın almak için crovu.com sitesini tercih edebilir ve ödemelerinizi yine crovu.com üzerinden online olarak yapabilirsiniz. Paket ödemelerinizi online olarak ve kredi kartı üzerinden yaparsınız. Sizin satın almak için talep ettiğiniz paket size belirtilen süre içinde teslim edilecektir. Bu teslimat size verilen süreyi kesinlikle geçmeyecektir.

Crovu.com ayrıca güvenli bir platformdur. Çünkü instagram takipçi hilesi yapılırken dikkat edilmesi gereken başlıca husus şifre vermemektedir. Elbette ki kullanıcı adı crovu.com üzerinden de talep edilmektedir. Ancak crovu.com sizden instagram şifrenizi talep etmemektedir ve instagram şifresini talep etmediğinden dolayı da instagram hesabınız kesinlikle tehlikeye girmeyecektir. İnstagram hesabınızı tehlikeye atmamak önemlidir. Ücretsiz olarak piyasaya sürülen ve sizden şifrenizi isteyerek yapılan takipçi hilelerini yapmamalısınız. Çünkü ücretsiz takipçi edineceğim derken,  şifre verdiğinizden dolayı instagram hesabınızı tam anlamıyla tehlikeye sokmuş olacaksınız.

İnstagram takipçi edinmek için dikkat edeceğiniz ikinci bir husus ise profilinizin mutlaka açık olması yönündedir. Profiliniz açık olmadığı halde yapmış olduğunuz instagram takipçi hileniz geçerli olmayacaktır. İnstagram takipçi hilenizin geçerli olabilmesi için ve crovu.com size faydalı olabilmesi için mutlaka dikkat etmeniz gereken; profilinizin açık olmasıdır. Crovu.com üzerinden her hangi bir paket sisparişinde bulunmadan evvel profilinizi mutlaka açık hale getirmelisiniz.

 

Crovu.com ile takipçi edinmek istiyorsanız tüm bu detayları atlamamalı ve takipçilerinizi özenli olarak edinmelisiniz. Crovu.com sayesinde hızlı ve kolay bir şekilde takipçi edinecek ve aldığınız paket için ödemenizi anında online olarak yapabileceksiniz. Crovu.com için ödeme yolu olarak ayrıca tercih edebileceğiniz bir başka yol ise paypal ile ödeme yapmaktır.

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023