Ayakkabı Çanta Fuarı açılıyor

İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde İZFAŞ tarafından düzenlenen SHOEXPO-İzmir Ayakkabı ve Çanta Fuarı 7-10 Mart tarihleri arasında kapılarını 39

Ayakkabı Çanta Fuarı açılıyor
Ayakkabı Çanta Fuarı açılıyor
Bu içerik 833 kez okundu.
Reklam

İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde İZFAŞ tarafından düzenlenen SHOEXPO-İzmir Ayakkabı ve Çanta Fuarı 7-10 Mart tarihleri arasında kapılarını 39. kez sektör profesyonellerine açacak. 

Türkiye'nin en büyük ve en modern fuar alanı Fuar İzmir'in B Holü'nde Türk üreticilerini yabancı yatırımcılarla buluşturacak fuarda, bu yıl toplam 130 katılımcı ağırlanacak. İzmir ayakkabı endüstrisini yurtdışındaki alıcılarla buluşturan fuara bu yıl İngiltere, Güney Afrika Cumhuriyeti, Yunanistan, Güney Kıbrıs, Mısır, Tunus, Hindistan, Bulgaristan, Nijerya, Ürdün, Kuzey Kıbrıs, Arnavutluk, İsrail, Azerbaycan, Ukrayna, Almanya, Kosova, Filistin, Letonya, Portekiz, Sırbistan, Rusya, İtalya, Suudi Arabistan, Makedonya, Kuveyt, Ermenistan, İran, Cezayir, Hollanda, Birleşik Arap Emirlikleri, Kazakistan, Irak ve İsviçre'den ziyarete gelecek olan yabancı ziyaretçiler Türk firmalarıyla önemli anlaşmalara imza atacak.

39. SHOEXPO Fuarı, geçtiğimiz yıl olduğu gibi, Ekonomi Bakanlığı, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı, Ege İhracatçı Birlikleri, İzmir Ticaret Odası, İzmir Ayakkabıcılar Odası ve Ege Ayakkabı Sanayicileri Derneği desteğiyle düzenlenecek.

Şehrin en renkli fuarı SHOEXPO, bu yıl ilk kez düzenlenen “Uluslararası Ayakkabı Tasarım Yarışması" ile de sektöre genç ve yeni tasarımcılar kazandıracak. Yurtdışından Azerbaycan, İran, Karadağ ve yurtiçinden başta İzmir olmak üzere İstanbul, Ankara ve Konya'dan 64 tasarımcının, toplam 138 tasarımı ile katıldığı yarışmada, kadın ve erkek kategorilerinde 10'ar tasarım ilk elemeyi geçti. Kağıt üzerindeki 20 tasarımı ayakkabıya dönüştürecek yarışmacılar, aralarında ünlü modacı Hakan Akkaya'nın da bulunduğu jüri karşısına çıkacak. Her bir kategoriden birinci seçilen tasarımların sahipleri, “Yılın En Başarılı Ayakkabı Tasarımcısı" ünvanını alarak 5'er bin Euro kazanacak.

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023