Kocamaz: Mersin büyük oranda değişecek

MERSİN Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, yapacakları yatırım ve hayata geçirecekleri projelerle kentin büyük oranda gelişerek değişim göstereceğini söyledi

Kocamaz: Mersin büyük oranda değişecek
Kocamaz: Mersin büyük oranda değişecek
Bu içerik 830 kez okundu.
Reklam

MERSİN Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, yapacakları yatırım ve hayata geçirecekleri projelerle kentin büyük oranda gelişerek değişim göstereceğini söyledi. 

Büyükşehir Belediyesi'nin ‘İlçe Belediyeleri Koordinasyon Bilgilendirme ve Değerlendirme’ toplantıları, Gülnar ve Mut ilçelerinde devam etti. Toplantılarda konuşan Kocamaz, yerel yönetici olarak köylerin çok fazla ihmal edildiği düşüncesiyle hizmete buradan başladıklarını, bugün gelinen noktada belli bir mesafe kat ettiklerini belirtti.   Başkan Kocamaz, "Hizmete karşı açlıklar var, dolayısıyla o açlığın giderilmesi de bize düşüyor. Değerli muhtarlarımızla kurulan diyaloglar çerçevesinde bu problemleri bir bir çözeceğiz" diye konuştu. Kocamaz, şöyle devam etti:

 

"Geleceğe karşı hepimizin taşıdığı bir sorumluluk var. Bizim yaşadığımız sıkıntıları bizden sonraki nesillerin yaşamaması gerekiyor. İnşallah bu 5 yıl tamamladığında Mersin genelinde gözle görülür bir değişim ve gelişim olduğunu hep birlikte göreceğiz."

 

Gülnar ve Mut ilçelerine yapılan hizmetlerinin ve 2016'da yapılması planlanan projelerin sunumlarının gerçekleştiği toplantıda, ilgili daire başkanlıkları ve MESKİ tarafından katılımcılara bilgi  verildi.

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023