Fatsa'dan Bayırbuçak'a destek

ORDU'nun Fatsa Belediyesi, Bayırbucak Türkmenleri için ilçe genelinde başlattığı yardım kampanyasının sona erdiğini duyurdu

Fatsa'dan Bayırbuçak'a destek
Fatsa'dan Bayırbuçak'a destek
Bu içerik 950 kez okundu.
Reklam

ORDU'nun Fatsa Belediyesi, Bayırbucak Türkmenleri için ilçe genelinde başlattığı yardım kampanyasının sona erdiğini duyurdu.

Fatsa Belediyesi Bayırbucak Türkmenleri için ilçedeki sivil toplum kuruluşları ve siyasi parti temsilcileriyle gerçekleştirdiği yardım kampanyasını sonlandırdı. Toplanan yardımlar ile ilgili Fatsa Belediyesi Kültür Sarayı'nda düzenlenen toplantıda sivil toplum örgütlerinin ve siyasi parti temsilcilerine açıklamalarda bulunan Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, toplam 110 bin liralık yardım gönderileceğini söyledi. Başkan Hüseyin Anlayan, "29 Şubat 2016 Pazartesi günü saat 10.00’da Hükümet Konağı Meydanı'nda araçlarımızı gerçekleştireceğimiz törenle uğurlayacağız. Bayırbucak Türkmenleri için başlattığımız kampanyanın sonuna gelmiş bulunuyoruz. Bizlere destek veren herkese çok teşekkür ediyorum. Kampanyamıza katılarak bizlere destek veren herkesten Allah razı olsun. Kampanyamızın başından bu zamana kadar 110 bin lira yardım toplandı. 110 bin lira paranın 60 bin lirasını bize kardeşlerimizin gönderdiği listedeki taleplere göre yaptık. Diğer 50 bin lirasını ise un yardımı olarak gönderiyoruz" dedi.

 

 

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023