Sivas Ticaret Borsası TSE denetiminden geçti

SİVAS Ticaret Borsası, 2014 yılında almaya hak kazandığı TS ISO EN 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi gözetim denetiminden başarıyla geçti

Sivas Ticaret Borsası TSE denetiminden geçti
Sivas Ticaret Borsası TSE denetiminden geçti
Bu içerik 901 kez okundu.
Reklam

SİVAS Ticaret Borsası, 2014 yılında almaya hak kazandığı TS ISO EN 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi gözetim denetiminden başarıyla geçti.

Türk Standartları Enstitüsü(TSE) Baş Tetkikçisi Erol Güneş tarafından gerçekleştirilen gözetim tetkikinde Sivas Ticaret Borsası Kalite Yönetim Temsilcisi Genel Sekreter Sema Görcün ve borsa personeli denetimlerde hazır bulundu. Borsa işleyişinin, tüm evrak ve dosyaların incelendiği denetim sonucunda Sivas Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Hastaoğlu ve borsa personelinin katılımlarıyla açılış ve kapanış toplantısı gerçekleştirildi. 2014 yılından bugüne kadar yapılan TSE ve Akreditasyon denetimlerini başarıyla geçen Sivas Ticaret Borsası'na tam not veren TSE Denetçisi Erol Güneş, hizmet safhasının her aşamasında kalite standartlarına uyulmuş olmasından dolayı başta Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Hastaoğlu olmak üzere borsa personeline teşekkür etti.

Kapanış toplantısında konuşma yapan Başkan Hastaoğlu, "Göreve geldiğimiz günden bugüne kadar Sivas Ticaret Borsası’nın kaliteli hizmet anlayışını yükseltmeye çalıştık. Sunduğumuz hizmetlerin kalitesini sürekli artırarak TS EN ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi standardı kriterlerine bağlı kalarak Akreditasyon Belgemizi aldık. 2015 yılında revize olan TSE ISO 9001 standardına uygun olarak sistemimizi tekrar yenilemeyi planlıyoruz. Borsa personelimiz tarafından yürütülen yoğun ve titiz çalışmalar sonucunda kurulan Kalite Yönetim Sistemi'nin yenilenmesi ile hizmetler ve yürütülen faaliyetler çok daha kaliteli olacaktır. Sivas Ticaret Borsası, üyelerine etkin ve kaliteli hizmet etme yolunda bundan sonra da başarılı çalışmalara imza atmaya devam edecektir" dedi.

 

 

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023