Ayakkabıcılar Hakan Akkaya'yı bekliyor

İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde İZFAŞ tarafından düzenlenen Shoexpo-İzmir Ayakkabı ve Çanta Fuarı bu yıl ünlü modacı Hakan Akkaya'nın gala defilesine ev sahipliği yapacak

Ayakkabıcılar Hakan Akkaya'yı bekliyor
Ayakkabıcılar Hakan Akkaya'yı bekliyor
Bu içerik 718 kez okundu.
Reklam

İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde İZFAŞ tarafından düzenlenen Shoexpo-İzmir Ayakkabı ve Çanta Fuarı bu yıl ünlü modacı Hakan Akkaya'nın gala defilesine ev sahipliği yapacak.


İZFAŞ tarafından bu yıl 39. kez gerçekleştirilen Shoexpo-İzmir Ayakkabı ve Çanta Fuarı, 7-10 Mart 2016 tarihleri arasında kapılarını ziyaretçilerine açacak. Türk üreticilerin yabancı yatırımcılarla buluşmasının hedeflendiği, geçen yıl 127 firmaya ve 31 ülkeye ev sahipliği yapan fuarda ayrıca “Uluslararası Ayakkabı Tasarım Yarışması"nın da ilki gerçekleştirilecek.


“Ege Rüyası" temasıyla gerçekleştirilen yarışmanın jürisinde yer alan modacı Hakan Akkaya, 7 Mart'ta yapılacak tasarım yarışması ödül töreninin ardından “Siyah Cazibe" koleksiyonuyla yapacağı gala defilesinde, 25 tasarımını ziyaretçilerin beğenisine sunacak. Defilede ayrıca Akkaya'nın, Shoexpo için özel olarak tasarladığı bir tasarımı da sergilenecek.


Fuar İzmir ile organizasyon kalitesinin arttığına dikkat çeken İZFAŞ Genel Müdür Yardımcısı Hasan Tunçağ, Hakan Akkaya defilesinin Shoexpo için çok önemli olduğunu belirterek “Moda ve tasarım Türkiye için çok değerli. Fason üretimden ziyade, kendimiz bu tasarımları markalaştırarak satmaya başladığımızda gerçek kazanç sağlayabiliriz. Bu Shoexpo'da özellikle yabancı katılımcıyı çok iyi etkileyeceğimizi düşünüyoruz. Bu çabalarımız, iç piyasaya da yansıyacaktır" diye konuştu.


Sadece profesyonel ziyaretçiye açık olacak fuarda, ayakkabı, çanta ve aksesuarları sergilenecek. 20 bin ziyaretçinin beklendiği Shoexpo-İzmir Ayakkabı ve Çanta Fuarı, 10 Mart'a kadar ziyaret edilebilecek.

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023