Kocamaz: Hayalimiz daha çağdaş bir kent

MERSİN Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, gelecek nesillere daha çağdaş bir kent bırakma hayalleri olduğunu söyledi

Kocamaz: Hayalimiz daha çağdaş bir kent
Kocamaz: Hayalimiz daha çağdaş bir kent
Bu içerik 818 kez okundu.
Reklam

MERSİN Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, gelecek nesillere daha çağdaş bir kent bırakma hayalleri olduğunu söyledi. 

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen 'İlçe Belediyeleri Koordinasyon, Bilgilendirme ve Değerlendirme’ toplantıları, Başkan Burhanettin Kocamaz başkanlığında Aydıncık, Bozyazı ve Anamur ilçelerinde yapıldı. Kocamaz proğram kapsamında ilçe belediye yetkilileri, muhtarlar ve meclis üyeleri ile bir ar,aya gelerek, şu değerlendirmei yaptı:

 

"Bu toplantıyı yaparken bütün sivil toplum kuruluşları, siyasi partilerin ilçe başkanları da gelsinler yapacaklarımızı burada söyleyelim, onlar da bizi takip etsinler, yapılmayanlarla ilgili de zamanı geldiğinde bizlerden hesap sorsunlar dedik. Dileğimiz bizim uzattığımız ele karşılık verilsin. Neticede bu çalışmalar Mersin halkına, bizim insanımıza yapılıyor. Bizim sorumluluk bilinci ile hareket ederek bizden sonraki nesillere daha çağdaş daha modern daha yaşanılabilir bir Mersin bırakma hayalimiz var. İnşallah el ve gönül birliği içerisinde Mersin’i önemli yerlere getireceğiz."

Bilgilendirme toplantılarını 13 ilçede yaptıklarını ve 2 yılda hayata geçirilen hizmetlerle ilgili bilgi verdiklerini anlatan Kocamaz, 2016 sonuna kadar Mersin genelinde yolu olmayan köy kalmayacağından vurguladı. 

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023