Karaköprü’de yol çalışması.

ŞANLIURFA’da, merkez ilçe Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, İlçede yaşayan vatandaşları tozsuz ve çamursuz yollarda yürütmek istediklerini söyledi

Karaköprü’de yol çalışması.
Karaköprü’de yol çalışması.
Bu içerik 624 kez okundu.
Reklam

ŞANLIURFA’da, merkez ilçe Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, İlçede yaşayan vatandaşları tozsuz ve çamursuz yollarda yürütmek istediklerini söyledi.

Karaköprü Belediyesi, İlçeye bağlı Akbayır mahallesinde, alt yapısı tamamlanan TOKİ Basın Sitesinde, kilitli parke taşı döşeme çalışmaların sürdürüyor. Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Akbayır Mahallesi, TOKİ Basın Sitesinde başlatılan çalışmaları yerinde inceledi. Baydilli son durumunu yerinde gördüğü çalışmaların hızlandırılması talimatını verdi. Daha modern ve yaşanabilir bir ilçe oluşturmak istediklerini belirten Baydilli, "Akbayır mahallemizde kilitli parke taşı çalışmalarımız son sürat devam ediyor. Karaköprü Belediyesi olarak altyapısı bitmiş olan her yerde insanları çamurdan ve tozdan arındırıp kilitli parke taşı döşeyerek güzel sokaklar haline getiriyoruz. Karaköprülü vatandaşlarımızı tozsuz ve çamursuz yollara kavuşacak vatandaşlarımız çamurlu yollarda yürümeyecektir” diye konuştu.









 

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023