Güler: Dedikodu değil, projelerimiz konuşuyor

TAVŞANLI Belediye Başkanı Mustafa Güler, Tavşanlı'da Belediye hizmetlerine söyleyecek sözü olmayan bir yapının sürekli dedikodu ürettiğini öne sürerek "Bizim dedikoduya vaktimiz yok

Güler: Dedikodu değil, projelerimiz konuşuyor
Güler: Dedikodu değil, projelerimiz konuşuyor
Bu içerik 696 kez okundu.
Reklam

TAVŞANLI Belediye Başkanı Mustafa Güler, Tavşanlı'da Belediye hizmetlerine söyleyecek sözü olmayan bir yapının sürekli dedikodu ürettiğini öne sürerek "Bizim dedikoduya vaktimiz yok. Dedikodu değil, projelerimiz konuşuyor" dedi.

 
Son olarak otogarın açılış için bakanlık tarafından izin verilmediği yönünde dedikoduların yayıldığına işaret eden belediye başkanı Mustafa Güler, "yeni terminalde faaliyet gösterecek firmalara yerlerini bile teslim ettik. Firmalar şu an son hazırlıklarını yapıyor"diye konuştu.
 
Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, yeni terminal binasına ilişkin yaptığı açıklamada, ulaşım firmalarına yerlerinin teslim edildiğini söyleyerek, "Yeni terminal binamızda faaliyet gösterecek firmalar son hazırlıklarını yapıyor" dedi.
 
Tavşanlı'da belli bir yapının Belediye hizmetlerine söyleyecek bir söz bulamayınca oturduğu yerden dedikodu ürettiğini dile getiren Güler, "Tavşanlı Belediyesi olarak dedikodularla değil, projelerle konuşuyoruz. Daha önce hayvan pazarı hakkında bir dedikodu çıkarılmıştı. Biz buranın açılışı için program düzenleyelim derken, bu dedikoducu yapı, hayvan pazarına açılış için izin verilmediği yönünde söylenti yaymıştı. Gelinen nokta belli, ilçemize yakışır bir hayvan pazarını faaliyete geçirdik" diye konuştu.
 
Kendisinin sürekli Ankara ile temas halinde bulunduğunu ve projeleri yerinde takip ettiğini ifade eden Başkan Güler, "Halkımızdan ricam bu dedikoduculara itibar etmesinler" dedi.
 
 
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023