Osmanlı Çarşısı'na yoğun ilgi

BALIKESİR'in termal cenneti olarak bilinen Sındırgı ilçesinde faaliyet gösteren Osmanlı Çarşısı'na, ilgi her geçen gün artıyor

Osmanlı Çarşısı'na yoğun ilgi
Osmanlı Çarşısı'na yoğun ilgi
Bu içerik 621 kez okundu.
Reklam

BALIKESİR'in termal cenneti olarak bilinen Sındırgı ilçesinde faaliyet gösteren Osmanlı Çarşısı'na, ilgi her geçen gün artıyor. 


Son yıllarda hizmete giren termal tesislerle öne çıkan Sındırgı'ya gelen konuklar, ilk olarak Akhisar Köprüsü yanındaki Osmanlı Çarşısını ziyaret ediyor. Mekanın işletmecisi Recep Parlak, son aylarda ziyaretçi sayısında artış olduğunu belirtirken, "Amatör olarak koleksiyonerlik yapıyorum. Eski ve değişik eşyalar ilgimi çekiyor. Gençlik yıllarından beri eski eşya biriktiriyorum. Burası boş duruyordu. Belediye yetkilileri ürünlerimi burada sergilememi istedi. Çarşıda 10 bin civarında eski ürün var. Eskiden kullanılan giysiler, zirai aletler, ev eşyaları gibi ne ararsanız var. Tek olan ürünleri kesinlikle satmıyorum. Fazla olanları veya hediyelik olanları eski eşyaları yenilerini alabilmek için satıyorum" dedi. Parlak, ilçedeki termal otel ve devre mülklerin hizmete girmeye başlamasıyla ziyaretçi sayısında artış olduğunu sözlerine ekledi. 


KONUKLAR ÇOK MEMNUN


İlçede çok fazla zaman geçirecek yer bulunmadığını belirten konuklar, "Gelmeden önce sanal ortamın yardımıyla ilçe hakkında bilgi ediniyoruz. İlgi çeken mekanlar, gezilecek yerler, doğası hakkında araştırma yapıyoruz. Burada en çok ilgimizi çeken mekanlardan biri Osmanlı Çarşısı oldu. Adının Osmanlı Çarşısı olmasının dışında, çok farklı ürünler de var, hemen her kesime hitap edecek çeşitliliğe sahip. Gezerken hem günümüzü hem de tarihi yaşamak mümkün oluyor" diye konuştu.


Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023