Kültür Evi Projesi, adım adım ilerliyor

SAMSUN Kültür Varlıkları Koruma Bölge Müdürü Menderes Alan ve teknik ekibi, Ordu'nun Ünye İlçesi'nde çalışmaları devam eden 'Kültür Yolu' projesinde incelemelerde bulundu

Kültür Evi Projesi, adım adım ilerliyor
Kültür Evi Projesi, adım adım ilerliyor
Bu içerik 782 kez okundu.
Reklam

SAMSUN Kültür Varlıkları Koruma Bölge Müdürü Menderes Alan ve teknik ekibi, Ordu'nun Ünye İlçesi'nde çalışmaları devam eden 'Kültür Yolu' projesinde incelemelerde bulundu.



Ordu'nun Ünye İlçesi'nin tanıtımı ve turizm potansiyelinin artırılması noktasında en önemli projeler arasında yer alan 'Kültür Yolu' projesinde çalışmalar devam ediyor. Samsun Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Müdürü Menderes Alan ve teknik ekibi, Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar ile 'Kültür Yolu' projesinde incelemelerde bulundu. İki saatlik gezinin ardından hayranlıklarını gizleyemeyen ekip, projeye her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ifade etti. Gezi sırasında misafirlere eşlik eden ve proje ile ilgili detaylı bilgiler veren Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, "Samsun Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu Müdürlüğü olağan aylık toplantısını Ünye’de gerçekleştirdi. Toplantı bitiminde Samsun Kültür Varlıkları Koruma Bölge Müdürü Menderes Alan ve teknik ekibi ile Kültür Yolu Projemizi gezdik. Başta Bakırcılar Arastası, Kefeli Han, Kadılar Yokuşu, Müze Ev, Çift Merdivenli Konak ve Yalı Kilisesinde incelemelerde bulunduk. Ünye Belediyesinin 2 yıl içerisinde proje ile ilgili neler yaptıklarını görmüş oldular. Bölge turizmine önemli katkı sağlayacak olan projemiz için kendilerinden destek istedik. Projemize hayran kaldıklarını ifade eden misafirler her türlü desteğe hazır olduklarını belirttiler" dedi.



Projede her geçen gün mesafe kaydettiklerini belirten Başkan Çamyar, 'Kültür Yolu' projesinin birinci etabının başlangıç noktasına yapılacak olan 'Muhtar Evi' için yakın zamanda çalışmalara başlanacağını söyledi. Aynı güzergah boyunca mevcut binaların dış cepheleri ile ilgili bir çalışmanın da gündeme geleceğini belirten Başkan Çamyar, projeyi varabildiği noktaya kadar taşımayı hedeflediklerini ifade etti.





 

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023