Gaziantep'te; 'Mükemmellik ve Paylaşım' konferansı.

GAZİANTEP Ticaret Odası ve Türkiye Kalite Derneği’nin ortaklaşa organize ettiği 'Kurumsal Mükemmellik ve Gaziantep Deneyim Paylaşım Konferansı' büyük ilgi gördü

Gaziantep'te; 'Mükemmellik ve Paylaşım' konferansı.
Gaziantep'te; 'Mükemmellik ve Paylaşım' konferansı.
Bu içerik 1059 kez okundu.
Reklam

GAZİANTEP Ticaret Odası ve Türkiye Kalite Derneği’nin ortaklaşa organize ettiği 'Kurumsal Mükemmellik ve Gaziantep Deneyim Paylaşım Konferansı' büyük ilgi gördü.

Gaziantep Ticaret Odası Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen konferansa; Türkiye Kalite Derneği Başkanı Hamdi Doğan, Ticaret Odası Başkanı Eyüp Bartık, Ticaret Odası Meclis Başkanı Ali Yener, işadamları ile vatandaşlar katıldı. Konferansın açılış konuşmasını yapan Ticaret Odası Başkanı Eyüp Bartık, kalitenin kurumsallaşmadaki önemini anlattı. Ticarette kalitenin temel taşı olduğunu vurgulayan Bartık, şöyle dedi:

“Kalitenin temel taşı olduğunu biliyoruz. Hepimiz bunları gördük. Gaziantep Ticaret Odası olarak kurumsallaşmak bizim asli görevimizdi. Zaten kurumsal bir odaydı. Biz bunu mükemmele nasıl taşırız diye çalıştık. Ödevimizi çalıştık. Gaziantep Ticaret Odası kalitede 4 yıldızı aldı. Türkiye’de Ticaret Odası olarak 4 yıldızı alan şu anda ilk ve tek odayız. Bunu ekibimizle birlikte daha ilerilere taşıyacağız.”

Türkiye Kalite Derneği Başkanı Hamdi Doğan, kalitenin hayatın her alanında önemli olduğunu kaydetti. Doğan; yönetim modelleri, toplam kalite yönetimi, mükemmellik modeli, kurum kültürünü değiştirme, kazanımlar ve sürdürülebilirlik konularında bilgi verdi. Konuşmaların ardından Türkiye Kalite Derneği Başkanı Hamdi Doğan ve Ticaret Odası Başkanı Eyüp Bartık, 'Ulusal Kalite Hareketi İyi Niyet Bildirgesi’ni imzaladı.

 

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023