Bodrum bir kez daha ″Denize En Çok Mavi Yakışır″ diyecek

MUĞLA'nın Bodrum ilçesinde, belediye tarafından ilki geçen yıl "Denize En Çok Mavi Yakışır" sloganıyla düzenlenen kıyı ve deniz dibi temizlik kampanyasınının ikincisi 17 Şubat'ta Mazı Mahallesi'nden başlanacağı bildirildi

Bodrum bir kez daha ″Denize En Çok Mavi Yakışır″ diyecek
Bodrum bir kez daha ″Denize En Çok Mavi Yakışır″ diyecek
Bu içerik 889 kez okundu.
Reklam

MUĞLA'nın Bodrum ilçesinde, belediye tarafından ilki geçen yıl "Denize En Çok Mavi Yakışır" sloganıyla düzenlenen kıyı ve deniz dibi temizlik kampanyasınının ikincisi 17 Şubat'ta Mazı Mahallesi'nden başlanacağı bildirildi.


Bodrum Belediyesi tarafından düzenlenecek "2. Bodrum Deniz Dibi Temizlik Kampanyası" kapsamında biraraya gelen etkinlik komitesi, hazırlıkları değerlendirdi. Toplantıda etkinlik süresince personel tarafından yapılacak işler, dalış noktaları, bu noktalarda yapılacak olan etkinlikler ve görevlendirmeler detaylı bir şekilde değerlendirildi. Bodrum Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü, Özel Kalem Müdürlüğü Kalite Yönetim Sistem Koordinatörlüğü, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nün işbirliğiyle hayata geçirilecek kampanyayla deniz ve kıyıların atıklardan büyük oranda arındırılması ve çevre bilincinin daha da geliştirilmesi hedeflendiği belirtildi. Kampanya süresinde belediye personeli gönüllü vatandaşlarla birlikte kıyıları temizlerken beledile dalış ekibindeki 11 balıkadam da deniz dibi temizliğinde görev alacak. Çalışmalar sırasında limanda iki tekne görev yapacak, toplanan atıklar taşınmamı içinde bölgede kamyon ile traktör bulundurulacak. "Denize En Çok Mavi Yakışır" sloganıyla ikincisi düzenlenen kampanya, 17 Şubat'ta Bodrum'un Mazı Mahallesi'nden başlayacak. Ardından 24 Şubat'ta Güvercinlik, 2 Mart'ta Yalıçiftlik, 9 Mart'ta Gümbet, 16 Mart'ta Bitez, 23 Mart'ta Ortakent, 30 Mart'ta Akyarlar, 06 Nisan'da Turgutreis, 13 Nisan'da Kadıkalesi, 20 Nisan'da Gümüşlük, 27 Nisan'da Yalıkavak, 4 Mayıs'ta Gündoğan, 11 Mayıs'ta Türkbükü, 18 Mayıs'ta Gölköy, 25 Mayıs'ta Torba ve 8 Haziran'da Kumbahçe sahilinde temizlik çalışmaları devam edecek.
 

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023