Manisa Akpınar'da asfaltlama

MANİSA Büyükşehir Belediyesi, Gölmarmara'da vatandaşların ulaşımını güvenli ve konforlu hale getirmek amacıyla Akpınar yolu üzerinde sıcak asfaltlama çalışmasına başladı

Manisa Akpınar'da asfaltlama
Manisa Akpınar'da asfaltlama
Bu içerik 683 kez okundu.
Reklam

MANİSA Büyükşehir Belediyesi, Gölmarmara'da vatandaşların ulaşımını güvenli ve konforlu hale getirmek amacıyla Akpınar yolu üzerinde sıcak asfaltlama çalışmasına başladı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, kent genelindeki yollarda sıcak asfalt çalışmalarını sürdürüyor. Nisan ayında dev asfalt hamlesinin başlayacağını söyleyen Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, "Asfalt sezonu içerisinde 1200 kilometre asfalt çalışmamız olacak. Vatandaşlarımıza daha güvenli ve konforlu yollar sunabilmek adına, hava durumuna göre tarla yollarından şehirlerarası yollara kadar tüm alanlardaki çalışmalarımıza yoğun bir şekilde devam ediyoruz" dedi.

MAHALLELER BAĞLANIYOR

Gölmarmara'da yedi mahalleyi birbirine ve merkeze bağlayan Akpınar yolundaki çalışmalara değinen Gençoğlu, "Gölmarmara'daki Beyler, Taşkuyucak, Yunuslar, Çamköy, Ayanlar, Yeniköy ve Kılcanlar mahallelerini birbirine ve merkeze bağlayan Akpınar yolunun sıcak asfalt çalışmasına başladık. Fen İşleri Dairesi Başkanlığımız bünyesindeki Yol Şube Müdürlüğümüz tarafından gerçekleştirilen çalışma ile öncelikle yolun altyapı çalışmasını tamamladık. Yol boyunca dolgu çalışmalarının yapılmasının yanı sıra menfezler de değiştirilerek sağlıklı bir alt yapı oluşturduk. Ekiplerimiz şuan sıcak asfalt dökümüne devam ediyor. Çalışmalarımızın tamamlanmasının ardından yolumuz vatandaşlarımızın hizmetine girecektir. Hayırlı olmasını diliyorum" dedi.


Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023