Manavlar dertlerini anlattı

MANİSA'nın Kula Belediye Başkanı MHP'li Hüseyin Tosun, ilçedeki manavlarla bir araya gelerek sıkıntıları birinci ağızdan dinledi

Manavlar dertlerini anlattı
Manavlar dertlerini anlattı
Bu içerik 921 kez okundu.
Reklam

MANİSA'nın Kula Belediye Başkanı MHP'li Hüseyin Tosun, ilçedeki manavlarla bir araya gelerek sıkıntıları birinci ağızdan dinledi. 

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Kula Belediyesi Zabıta Müdürü Hüseyin Ulu ve Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Yeğen ile birlikte Kula Manavlar Derneği'nin Kent Meydanı Konferans Salonu'nda ilçedeki manavlar için düzenlediği toplantıya katıldı. Kanav esnafı, sorun ve sıkıntılarını Başkan Tosun'a anlattı. Manavlar Derneği Başkanı Metin Öksüz, "Bu zamana kadar gelmiş olan sorun ve sıkıntılar artık görmezden gelemeyiz. Biriken bu sorun ve sıkıntıları çözmek için Kula'da faaliyet gösteren manavlarımız ve Belediye Başkanımız ile bir araya geldik. Kısa vadede elde edeceğimiz her çözüm noktası bizim için çok önemli. Çeşitli sebeplerden dolayı bu zamana kadar birikmiş pek çok sorun artık bir çözüme kavuşmalı. Çözüme giden yolda bizlerin her zaman arkasında duran ve çoğunluk kararlarını destekleyen Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Tosun'a ayrıca teşekkür ediyorum" diye konuştu. 

Başkan Hüseyin Tosun ise manavların sorun ve sıkıntılarını yakından takip ettiklerini ve çözümü noktasında belediye olarak gereken çalışmaları yaptıklarını dile getirdi. Tosun, "Bu toplantılar sayesinde esnafımızın sorun ve sıkıntılarının çözümü, ortak bir paydada birleşerek lokal sorunların büyümesinin önüne geçebiliriz. Bilindiği üzere manavlarımızın sorun ve sıkıntılarının tamamıyla çözümü için gerekli olan ise yeni bir pazar yerinin yapılmasıdır. Yeni pazar alanının kamulaştırma süreci hızla devam ediyor. Bu sürecin sonunda ise bu zamana kadar birikerek gelen sorun ve sıkıntılar çözülmüş olacak. İnşallah siz değerli esnafımızın ve Kulalı hemşerilerimizin taleplerini karşılayabilecek olan yeni pazaryeri yapım sürecimiz hızla tamamlanır. Bu sayede de sorun ve sıkıntılar çözülmüş olacak" diye konuştu. 

Kula Belediye Başkanı Tosun, konuşmasının ardından söz alan manavcıların sorunlarını dinledi.

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023