MASKİ yeni binasında

MANİSA Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, yeni hizmet binasına taşındı

MASKİ yeni binasında
MASKİ yeni binasında
Bu içerik 551 kez okundu.
Reklam

MANİSA Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, yeni hizmet binasına taşındı. 


Manisa Büyükşehir Belediyesi'nce kente kazandırılan ikiz kulelerin inşaatı bitince, MASKİ'de yeni hizmet binasına taşındı.


MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç, "Daha önce dar ve yetersiz bir ortamda vatandaşlarımıza en iyi hizmeti ulaştırmanın çabası içindeydik. Yeni binamızla birlikte vatandaşlarımıza daha rahat ve hızlı hizmet vereceğiz" dedi. Yarhasanlar Mahallesi'nde yer alan hizmet binasında bütün Daire Başkanlıklarının bir arada olacağı bilgisini veren Genel Müdür Yakup Koç, "Şu anda taşınma işlemi halen devam ediyor. Önümüzdeki haftaya kadar taşınma işlemini tamamlayarak tüm Daire Başkanlıklarımızla aynı binada vatandaşlarımıza hizmet vereceğiz" diye konuştu. 


MHP'li Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün desteğiyle kent genelinde gerçekleştirilen hizmetlerin aralıksız süreceğini dile getiren Koç, "Genel Müdürlüğümüz bünyesinde hizmet verdiğimiz Yarhasanlar Şubesi'nde daha önceden Abone İşleri ve Kanalizasyon Dairesi başkanlılarımız da hizmet veriyordu. Bundan sonraki süreçte Abone İşleri ve Kanalizasyon Dairesi başkanlılarımız da yeni binamızda hizmet verecek. Ayrıca yeni binamızın yanı sıra, Yarhasanlar Şubemizde de tahsilat ve abone kayıt hizmeti verilmeye devam edilecek" dedi. 


YENİ BİNADA İLK TOPLANTI


MASKİ Genel Müdürlüğü'nün Yarhasanlar Mahallesi'nde bulunan yeni hizmet binasına taşınmasının ardından Başkan Ergün Başkanlığında haftalık olarak gerçekleştirilen MASKİ Yönetim Kurulu Toplantısı da ilk kez yeni hizmet binasında yapıldı.

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023