Gaziantep'te örnek kampanya

GAZİANTEP'te, Büyükşehir Belediyesi’nin başlattığı ve Ticaret Borsası, İl Müftülüğü ile İl Tarım Müdürlüğü’nün desteklediği 'Fazla hırkanız var mı?' kampanyası yapılan tanıtım ile başladı

Gaziantep'te örnek kampanya
Gaziantep'te örnek kampanya
Bu içerik 555 kez okundu.
Reklam

GAZİANTEP'te, Büyükşehir Belediyesi’nin başlattığı ve Ticaret Borsası, İl Müftülüğü ile İl Tarım Müdürlüğü’nün desteklediği 'Fazla hırkanız var mı?' kampanyası yapılan tanıtım ile başladı. Gaziantep Yardım Gönülleri Derneği tarafından yürütülen ve paydaşlarının destek verdiği kapanya çerçevesinde ilk etapta 6 bin giyim malzemesi toplandı.

Kampanyanın tanıtımı öncesi konuşan Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Durdu Yetkinşekerci, Gaziantep’in ortak akılla hareket ettiğini ve bunun neticesini aldığını ifade etti. Projeyi duyan herkesin bu projeye destek verdiğini belirten Yetkinşekerci, bu projenin Gaziantep adına hayırlı olmasını diledi. Yetkinşekerci, kendilerine destek veren başta Gaziantep Ticaret Borsası, İl Müftülüğü, İl Tarım Müdürlüğü ve diğer kurum ile şahıslara teşekkür etti.

Gaziantep Ticaret Borsası Başkanı Ahmet Tiryakioğlu ise projeye birçok kurum ve kuruluşun yanı sıra insanların da destek verdiğini söyledi. Özellikle kendi meclis üyelerinin büyük katkı sağladığını belirten Tiryakioğlu, "Beni SANKO Üniversitesi Rektörü aradı ve kampanyaya destek verdi. Telefon ile arayan bir çok vatandaşımız var. Zaten telefon da yeterli oluyor. Bize adres versinler, biz hemen gidip o adresten eşyaları alırız" diye konuştu.

Öte yandan, Gaziantep Yardım Gönüllüleri Derneği yetkilileri; yeni başlayan kampanyada 6 bin civarında kıyafete ulaştıklarını, hedeflerinin 10 binlere çıkmak olduğunu kaydetti.

 

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023