Hatay Büyükşehir Belediyesi'nin projesine onay çıktı

HATAY Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı'nın 22 Ocak 2016'da Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı'na (DOĞAKA) sunduğu, 'Hatay Katı Atık Bertaraf ve Düzenli Depolama Tesisinin Fiziksel Planlama Yapılması ve Uygun Teknolojilerin Seçimi' adlı teknik destek projesi kabul edildi

Hatay Büyükşehir Belediyesi'nin projesine onay çıktı
Hatay Büyükşehir Belediyesi'nin projesine onay çıktı
Bu içerik 783 kez okundu.
Reklam

HATAY Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı'nın 22 Ocak 2016'da Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı'na (DOĞAKA) sunduğu, 'Hatay Katı Atık Bertaraf ve Düzenli Depolama Tesisinin Fiziksel Planlama Yapılması ve Uygun Teknolojilerin Seçimi' adlı teknik destek projesi kabul edildi.

 

Proje için bir araya gelen DOĞAKA Genel Sekreteri Onur Yıldız ve Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Ahmet Dolğun, imzaları attı. Proje kapsamında belediye personeline 10 gün süreyle teknik destek eğitimi verilecek. Eğitimle belediye görevlileri katı atık düzenli depolama ile bertarafı konusunda son teknolojik gelişmeler ve araçların kullanımı konusunda donatılmış olacak. ‘Katı Atıkların Toplanması ve Taşınması’, ‘Katı Atıklarda Geri Kazanım ve Geri Dönüşüm’, ‘Katı Atık Bertaraf Yöntemleri’, ‘Düzenli Depolama Tesislerinde İş Sağlığı ve Güvenliği’, ‘Depolama Sahalarının İşletilmesi İçin Kullanılacak Gerekli Ekipmanlar’ gibi birçok başlık altında gerçekleşecek teknik destek eğitimlerinden sonra belediye hizmeti daha profesyonel yürütülecek.


Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023