Adana'da 76 girişimciye sertifika

ADANA'daki Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi'nde TÜBİTAK desteğiyle yürütülen 'Girişimcilik Sertifikası Kazandırılması Projesi'ne katılan 76 kursiyere sertifika verildi

Adana'da 76 girişimciye sertifika
Adana'da 76 girişimciye sertifika
Bu içerik 583 kez okundu.
Reklam

ADANA'daki Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi'nde TÜBİTAK desteğiyle yürütülen 'Girişimcilik Sertifikası Kazandırılması Projesi'ne katılan 76 kursiyere sertifika verildi.

Üniversitede girişimcilik ve yenilikçilik algısının yerleşmesi, başarılı iş fikirlerinin erken dönemlerde hayata geçirilmesi amacıyla yürütülen projenin ilk etabına katılan kursiyerler için ÇÜ Teknokent binasında tören düzenlendi. Aralarında akademisyenler ile öğrencilerin de bulunduğu kursiyerler, sertifikalarını aldı. Törende konuşan ÇÜ Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Yrd. Doç. Dr. Yusuf Ziya Halefoğlu, kentle üniversite arasında bir köprü oluşturmak istediklerini söyledi. 



'ÜRÜNÜ SATMALISINIZ'

Sertifika törenine katılan Türkiye Melek Yatırımcılar Derneği Başkanı Baybars Altuntaş da konuşmasında, 'icat, mucit ve inovasyon' ayrımının yapılmasını önerdi. Ekonomik gelişme için 1950'li yıllarda icat çıkartmak ve icatlarıyla mucitlik unvanı alan kişilerin çok önemli bir yere sahip olduğunu aktaran Altuntaş, "Ancak günümüzde İnovasyon bu iki kavramın çok ötesine geçti. Yapmış olduğunuz icadı eğer piyasada tüketici kabul ediyorsa bunun adı inovasyondur. Ama satamıyorsanız ürününüz icat olarak kalır" dedi. 

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023