İki kardeş kibritle oynarken çıkan yangında ağır yaralandı .

EDİRNE’nin Keşan İlçesi’ne bağlı Yeniceçiftlik Köyü’nde, anne ve babasının dışarıda olduğu sırada kibritle oynayan 4 yaşındaki Mutlu ve kardeşi 2 yaşındaki Mahmut Can Yıkın, evde çıkan yangında ağır yaralandı

İki kardeş kibritle oynarken çıkan yangında ağır yaralandı .
İki kardeş kibritle oynarken çıkan yangında ağır yaralandı .
Bu içerik 702 kez okundu.
Reklam

EDİRNE’nin Keşan İlçesi’ne bağlı Yeniceçiftlik Köyü’nde, anne ve babasının dışarıda olduğu sırada kibritle oynayan 4 yaşındaki Mutlu ve kardeşi 2 yaşındaki Mahmut Can Yıkın, evde çıkan yangında ağır yaralandı.


Olay, bugün saat 08.30 sıralarında Keşan'ın Yeniceçiftlik Köyü’nde meydan geldi. Köydeki bir çiftlikte tek katlı evde yaşayan 23 yaşındaki Manolya- 35 yaşındaki Sinan Yıkın çifti, çiftilkteki işleri için dışarı çıktı. Bu sırada evde kalan çocukları Mutlu ve kardeşi Mahmut Can Yıkın, odada kibritle oynamaya başladı. Bu sırada yanan kibrit, odadaki eşyayı tutuşturdu. Yangın kısa sürede büyürken, çiftlikteki hayvanlara yem veren baba Sinan Yıkın dumanı fark ederek çocuklarını kurtarmak istedi. Alevler ve yoğun duman nedeniyle kapıdan giremeyen Sinan Yıkın, camları eliyle kırarak içeride mahsur kalan çocukları Mutlu ve Mahmut Can Yıkın’ı dışarı çıkardı. Vücutlarında ağır yanıklar oluşan Mutlu ve Mahmut Can Yıkın, özel araçla Keşan Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Ellerinde kesikler ve yanıklar oluşan Sinan Yıkın da aynı hastanede tedavi altına alındı. Vücutlarındaki 2’nci derece yanıklar nedeniyle durumları ağır olan Mutlu ve Mahmut Can Yıkın kardeşler, ilk müdahalelerinin ardından İstanbul Kartal'daki Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Jandarmanın olayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.

 

 

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023