Kadın girişimcilere başarı semineri

TOBB İl Kadın Girişimci Kurulu'nun evsahipliğinde ATSO'da düzenlenen 'İşletmenizi Büyütmenin Anahtarı: Sonsuz Gücünü Keşfet' seminerine kadın girişimciler yoğun ilgi gösterdi

Kadın girişimcilere başarı semineri
Kadın girişimcilere başarı semineri
Bu içerik 787 kez okundu.
Reklam

TOBB İl Kadın Girişimci Kurulu'nun evsahipliğinde ATSO'da düzenlenen 'İşletmenizi Büyütmenin Anahtarı: Sonsuz Gücünü Keşfet' seminerine kadın girişimciler yoğun ilgi gösterdi. Seminerde farkındalığı arttırmak amacıyla dağıtılan gözlükler, renkli görüntüler oluşturdu.

Avrupa Birliği (AB), Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD), Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile Türkiye İş Kurumu tarafından finanse edilen 'Kadın İşletmelerine Finansman ve Danışmanlık Desteği Programı' kapsamında ülke genelinde düzenlenen 'İşletmenizi Büyütmenin Anahtarı: Sonsuz Gücünü Keşfet' başlıklı seminerlerin 4'üncüsü Antalya Ticaret ve Sanayi Odası'nda (ATSO) yapıldı.

ATSO TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu'nun ev sahipliğinde gerçekleşen seminerin açılışına Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, ATSO Başkan Yardımcısı Mustafa İssi ile bölgedeki kadın girişimci ve yöneticilerle yerel kurum temsilcileri katıldı. Ayrıca programın katılımcı bankaları kadın girişimcilerle bir araya geldi.

TOBB İl Kadın Girişimci Kurulu İcra Komitesi Başkanı Serap Kocaoğlu, Türkiye Odalar Borsalar Birliği (TOBB)bünyesinde kurulan ve ATSO koordinatörlüğünde çalışmalarını yürüten Antalya Kadın Girişimciler Kurulu'nun, Antalya merkez, Alanya, Manavgat, Kumluca İlçelerinde 237 üyesi ile 81 il içinde en büyük kadın girişimci ağı olduğunu söyledi.

KADIN GİRİŞİMCİLİĞİ DANIŞMA BİRİMİ

Kurul öncülüğünde ATSO çatısı altında 'Kadın Girişimciliği Danışma Birimi'nin hayata geçirileceğini belirten Serap Kocaoğlu, Üniversite, KOSGEB, BAKA, İŞKUR gibi girişimciliği destekleyen kurumlarla ortak çalışma yaparak, bu birime başvuran kadınlara iş kurma, ev eksenli ürünleri ekonomiye kazandırma, markalaşma, iş geliştirme, pazarlama teknikleri ve kaynaklardan yararlanma konularında bilgi transferi yaparak danışmanlık yapacaklarını kaydetti.

Seminerde, kadın girişimcilerin finansal ve yönetimsel yetkinlikleri ile sosyal becerilerinin geliştirilmesine yönelik danışmanlık ve finansman destekleri konularında bilgi verildi.

KADIN GİRİŞİMCİLERE FARKINDALIK GÖZLÜĞÜ

Seminerin ikinci bölümünde ise İnsan Kaynakları Danışmanı, Eğitmen ve Profesyonel Koç Özlem Palabıyık 'İşletmenizi Büyütmenin Anahtarı: Sonsuz Gücünü Keşfet' başlıklı eğitim verdi. Palabıyık konuşmasında, lider kadınların tüm engeller karşısında asla motivasyonlarını kaybetmeden hayalleri ve hedeflerini emin adımlarla gerçekleştirdiklerinin altını çizdi. Seminerde ayrıca kadın girişimci ve yöneticilere, işletmelerini analiz ederek farklı bir bakış açısıyla gözlemleyebilecekleri, programa özel olarak geliştirilen 'İşletme Merceği' hakkında da detaylı bilgi verildi. Bu sırada kadın girişimcilere dağıtılan gözlük, seminerde renkli görüntülerin yaşanmasına neden oldu.

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) Türkiye ve Kıbrıs Küçük İşletmelere Danışmanlık Direktör Yardımcısı Jaap Sprey'e seminer anısına bir tablo hediye etti.

 

 



 

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023