6. Bakü Uluslararası Çevre Fuarı başladı

Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de bu sene 6'cısı düzenlenen "Hazar: Çevre için Teknolojiler" fuarı kapılarını ziyaretçilerine açtı. Bakü Expo Merkezi'nde düzenlenen çevre fuarı ilk günden ziyaretçi akınına uğradı.

6. Bakü Uluslararası Çevre Fuarı başladı
6. Bakü Uluslararası Çevre Fuarı başladı
Bu içerik 544 kez okundu.
Reklam
Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de bu sene 6'cısı düzenlenen ″Hazar: Çevre için Teknolojiler″ fuarı kapılarını ziyaretçilerine açtı. Bakü Expo Merkezi'nde düzenlenen çevre fuarı ilk günden ziyaretçi akınına uğradı.

Hazar bölgesinde çevre koruma alanında yapılan en önemli etkinliklerden olma özelliğine sahip söz konusu fuara bu yıl 10 ülkeden 35 firma katılıyor. Fuarın asıl amacı çevre duyarlılığı konusunda insanları bilinçlendirmek, dikkatleri çevre sorunlarına yönlendirmek. Fuarda bu çerçevede en son teknolojiler, atıkların geri dönüşümü ve bir çok alternatif enerji üretiminde kullanışlı modern ekipmanları görücüye çıktı.


Fuarın organizatörlerinden Eflatun Hasanov, Cihan Haber Ajansı'na(Cihan) yaptığı açıklamasında, söz konusu fuarda çevreye faydalı en son teknolojilerin sergilendiğini söyledi. Etkinlik kapmasında asıl amaçlarının insanları çevre duyarlılığı konusunda bilinçlendirmek olduğuna vurgu yapan Hasanov, çevre teknolojilerinin doğa ile bütünleşmesi gerektiğini aktardı.
Atıkların geri dönüşümü alanında faaliyet gösterdiklerini dile getiren firma temsilcisi Bahtiyar İsmayılov da Cihan'a konuşmasında, fuarın ilk günü olmasına rağmen yoğun ilginin olduğunu belirtti. İsmayılov, ″Biz de bu fuarda yeni müşteriler buluyoruz. Devlet kurumlarıyla, eğitim kurumlarıyla, geri dönüşüm için kazandırılabilecek kağıtları ve plastik atıklar ile ilgili bir kaç anlaşma imzaladık. ″ dedi.
CİHAN
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023