G20 liderlerinin bornoz ve havluları Denizli'den

Antalya'da yapılacak G20 Zirvesi'ne katılacak bazı liderlerin bornozu, özel olarak Denizli'de üretildi. Kalacakları otel, güvenlik gerekçesiyle kısa bir süre önce Evteks firmasına sipariş verince hızlı bir şekilde üretildi. Almanya Başbakanı Angela Merkel, İspanya Başbakanı Marlano Rajoy ve Meksika Cumhurbaşkanı Enrique Pena Nieto için özel üretilen havlu ve bornozlara isimleri yazıldı, ülke bayrakları basılarak "Made in Turkey" damgası eklendi.

G20 liderlerinin bornoz ve havluları Denizli'den
G20 liderlerinin bornoz ve havluları Denizli'den
Bu içerik 953 kez okundu.
Reklam
Antalya'da yapılacak G20 Zirvesi'ne katılacak bazı liderlerin bornozu, özel olarak Denizli'de üretildi. Kalacakları otel, güvenlik gerekçesiyle kısa bir süre önce Evteks firmasına sipariş verince hızlı bir şekilde üretildi. Almanya Başbakanı Angela Merkel, İspanya Başbakanı Marlano Rajoy ve Meksika Cumhurbaşkanı Enrique Pena Nieto için özel üretilen havlu ve bornozlara isimleri yazıldı, ülke bayrakları basılarak ″Made in Turkey″ damgası eklendi.

Birçok organizasyondan benzeri sipraişler aldıklarını ifade eden Evteks Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Topkara, ″Biz firma olarak 45 ülkeye, beş kıtaya ihracat yapmaktayız. Bornoz ve havlularımızı yüksek kalitede, yüksek standartlarda gönderiyoruz. Tüm dünyaya devlet başkanlarına, Formula 1 organizasyonlarına, tenis organizasyonlarına, Eurolig'lere, kraliyet ailelerine gibi birçok yere gönderdik.″ dedi. G20 Zirvesi için yaptıkları bornozların özel sipariş olduğunu ifade eden Topkara, ″Bornozlara, kendi ülkelerinin ve kendi isimleri yazıldı. Kendilerine özel bornozlar yaptık. Bu bornozlar, yüksek kalite standartlarına sahip. Yüksek su emiciliğe sahip, uzun süre dayanıma sahip bornozlar. Çok uzun süre aynı yumuşaklığı koruyan bir bornoz.″ diye konuştu. Kullanılan bornozlar haricinde birer tane de hediye edileceğini söyledi.

Evteks Otel Tekstilleri Genel Koordinatörü Bülent Mulcar ise siparişlerin güvenlik gerekçesiyle son ana kadar bildirilmediğini ifade etti. Mulcar, ″Başkanlara bir hediye verilmek istendiği duyumunu alıyorduk. Bize talep geldikten sonra 24 saat içinde, çok özel üretim yapılmış bornozları liderlerin kullanımına sunmak üzere gönderdik.″ dedi. CİHAN
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023