Çin Vizesi Başvurunuzun Reddedilmemesi İçin

Çin Halk Cumhuriyeti dünyanın ekonomisinde önemli bir yere sahiptir. Ülkemizden ticari amaçla ülkeye giden çok olmaktadır.

Çin Vizesi Başvurunuzun Reddedilmemesi İçin
Çin Vizesi Başvurunuzun Reddedilmemesi İçin
Bu içerik 1371 kez okundu.
Reklam

 

Çin Halk Cumhuriyeti dünyanın ekonomisinde önemli bir yere sahiptir. Ülkemizden ticari amaçla ülkeye giden çok olmaktadır. Aynı zamanda ülkenin gezilecek yerleri fazla olduğundan gezi amaçlı gidenler de oldukça fazladır. 1 Ocak 2018 tarihinde Çin vizesi şartlarında bazı değişiklikler yapılmıştır. Ülkenin yaptığı değişikliklerdeki amaç ise T.C vatandaşlarının vize başvurularında kolaylık sağlamaktır. Böylece başvuru işlemlerinin etkili bir şekilde yapılabilmesi de mümkün olmaktadır.

Çin Vizesi Başvuru İşlemleri

Çin, Doğu Asya’da bulunan bir ülkedir. Eğitim, ticaret, ziyaret, seyahat gibi nedenlerle ülkeye gitmek isteyen Umuma Mahsus Bordo pasaport sahipleri Çin vizesi almalıdır. Yeni vize şartlarına uygun olarak bordo pasaportlular vize başvuruları Marina Vize Başvuru Merkezi üzerinden yapabilirler. Gri, siyah ve yeşil pasaport sahipleri ise 30 gün sürecek olan yolculuklarında vizeden muaftırlar. Vize almadan ülkeye girip 30 gün kalabilirler.  Bu sürelere dikkat ederek gidiş dönüş yaptığınızda bir sonraki sefere vize alma işlemlerini çok daha pratik bir şekilde olabilmektedir.

Ülkemizden Çin Vizesi Başvurusu

Ülkemizden ticari amaçlarla çok sayıda Çin vizesi başvurusu yapılmaktadır. Bundan dolayı yoğunluk olmaktadır. Yoğunluk içinde ret almamak için dikkat etmek gerekir. Çin’in vizelere ret verme nedenleri arasında evraklarda yanlış beyanda bulunmak, güncel evraklar sunmak, daha önce yapılan seyahatte güvensizlik oluşması, evraklarda eksiklik olması gibi nedenler bulunur. Marina Vize Başvuru Merkezi sizlere vize başvurularında destek olabilmektedir. https://www.marinavize.com sayfasından etkili bir danışmanlık hizmeti alabilirsiniz.

 

Marina Vize Başvuru Merkezi

Adres: Aksaray Mah. Teceddüt Sok No:19/3 Fatih, İstanbul

Telefon: (+90) 212 530 04 31
Mobil: (+90) 541 963 17 14

Fax: (+90) 212 530 04 31
Mail: info@marinavize.com
Web: https://www.marinavize.com

 

 

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023