Formül B Nedir? Ne Değildir?

Formül b bir kişinin evli olduğunu kanıtlamak amacı ile düzenlenen resmi bir belge olarak tanımlanmaktadır.

Formül B Nedir? Ne Değildir?
Formül B Nedir? Ne Değildir? Seo baz
Bu içerik 795 kez okundu.
Reklam

Formül b bir kişinin evli olduğunu kanıtlamak amacı ile düzenlenen resmi bir belge olarak tanımlanmaktadır. Yabancı makamlara verilmek amacı ile düzenlenmektedir. Ayrıca kişinin evli olduğunu kanıtlamasının yanında kişisel bilgilerini doğrulayan ve kimliğini kanıtlayan bir belge olmaktadır. Bu nedenle bu belgenin alımına şahsi olarak başvuruda bulunmak gereklidir. Sizler de formül b belgesi hizmeti için danışmanlık ofisimize gelebilir ya da müşteri hizmetleri bölümümüzü iletişim numaramızı arayabilirsiniz.

Formül B ne değildir diye soracak olursak her ne kadar kişisel bilgileri içerse de bir kimlik yerine geçmemektedir. Sadece kişilerin medeni durumlarını kanıtlayıcı nitelikte bir belgedir. Ancak evlilik cüzdanı yerine geçmemektedir. Evlilik cüzdanının aslı incelenerek düzenlenmiş olan kişinin evli olduğunu kanıtlayıcı bir belge niteliğindedir.

Formül B Nereden Temin Edilir?

Formül B yurt içinden ya da yurt dışından alıma göre farklı yerlerden temin edilebilmektedir. Yurt içi formül B alımları için kişilerin İl Nüfus Müdürlüğü ya da İlçe Nüfus Müdürülüğüne giderek kişilerin şahsi olarak başvuruda bulunması gerekmektedir.

Formül B yurt dışı başvuruları için bulunulan ülkenin Türkiye Cumhuriyeti konsolosluğu ya da büyükelçiliğine şahsi olarak müracaat etmek gereklidir.

Formül B bir nevi evlilik belgesidir. Bu nedenle geçerlilik kazanabilmesi adına bu belgenin apostil onaylı olarak istenmesi gerekmektedir. Ayrıca kişilerin isteğine göre olabildiği gibi, başvurulacak kurum ve kuruluşların taleplerine uygun şekilde formül b tercüme hizmeti sağlanmaktadır.

izmir bayan pet shop antalya rus bayan bodrum russian girls Manavgat genç bayan Beylikdüzü ukraynalı bayan Ankara türbanlı bayan
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023