DentNis doğal diş estetiğinde tek adres

DentNis doğal diş estetiğinde tek adres

DentNis doğal diş estetiğinde tek adres
DentNis doğal diş estetiğinde tek adres
Harun Baskan
Bu içerik 823 kez okundu.
Reklam

DentNis, diş hekimliği ve diş estetiği alanında İstanbul merkezli konusunda uzman, kaliteli hizmet veren kliniklerin başında gelir. Diş estetiği; ağız yapısı ve mevcut gülümsemeleri ile ilgili sıkıntı yaşayan hastaların, hayallerindeki gülümsemeleri yeniden ama en doğal şekilde inşa etmektir. DentNis, estetik gülüş tasarımını en güncel teknoloji ve sektördeki en yeni bilgileri kullanarak hazırlamaktadır.

 

Uluslararası standartlarda hizmet veren DentNis için kliniğe başvuran hastaların, yeni gülümsemeleri sayesinde kendileri ile barışmış olarak klinikten ayrılmaları, alınan başarılı sonuç olmaktadır. Başarıları da prensiplerine bağlı ve özellikle diş estetiği konusunda sürekli kendini geliştiren ve gündeme göre yenileyen şekilde çalışmalarından kaynaklanmaktadır.

 

DentNis’de her bir hasta, birebir kurulan yakın iletişimle, bir misafir olarak ağırlanmaktadır. Diş estetiği ile ilgili olan her detay üzerinde hassas özenle çalışan DentNis ekibi, estetik diş hekimliği konularına ait uzmanlık alanlarında hizmet sunarak en başarılı şekilde hizmet vermektedir.

 

DentNis’e diş estetiği için gelen hastaların öncelikle detaylı tam bir ağız muayenesi yapılır. Hastanın yüz yapısı, statüsü, yaşı, anatomisi, ağız yapısı ve tabii dişlerin normal durumuna bakılır. Hastanın hayalindeki ağız yapısı ve gülüş tasarımı da dinlenerek, ortaya bir taslak çıkartılır.

 

DentNis, diş estetiği konusunda öncelikle hastanın ağız içinde ortodontik  bir tedavi gerektiren sorunlar varsa, bunları tedavi ederek ortadan kaldırır. Ağız içi, dişler ya da diş etine yapılan tedavinin ardından   iyileşme süreci beklenir. Tüm bu sürecin ardından diş beyazlatma, bonding, pembe estetik, gerekirse eksik diş yerlerine implant yapımı, lamine ya da zirkonyum diş kaplama işlemleri üzerinde çalışır. Diş estetiği ile ilgili bilgisayar destekli üç boyutlu bir ön tasarım ile hastanın kavuşacağı gülümsemenin son hali hasta ile paylaşılır. Bu görüntü ile birlikte hastanın istekleri ve diş hekiminin önerileri ile üzerinde çalışabilecekleri bir plana hazırlanır. DentNis ekibi bu şekilde hastanın onayı ile birlikte gereken tedavi planını yapar ve  işlemlere başlar.

 

 

 

 

DentNis, diş estetiği için öncelikle hastanın sağlıklı bir ağız yapısının  olması gerekliliğini savunmaktadır. Hastanın ağız içinde bir sorun varsa, yapılacak tüm kaplama işlemleri boşa gidebilir. Hem emek hem de maliyet açısından sorun yaşanmaması ve tabii öncelikli olarak hasta konforu ve sağlığı için sağlıklı bir ağız altyapısı şarttır.

 

 

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023