Trabzon'da Şenol Güneş'e onay çıktı!

Trabzon'da Şenol Güneş'e onay çıktı!

Trabzon'da Şenol Güneş'e onay çıktı!
Trabzon'da Şenol Güneş'e onay çıktı! Harun Baskan
Bu içerik 753 kez okundu.
Reklam

Uzun zamandır Trabzonspor için yapılan stada yeni bir isim verilmesi konusunda tartışmalar yaşanıyordu. Akıllarda iki fikir vardı ve bu konuda Cumhurbaşkanı da stada verilecek olan isimler arasında Şenol Güneş ismini önerdi. Her zaman ölmüşlerin adlarını yaşatmak amacıyla verilen isimler şimdi yaşarken de verilmeye başlandı.

best10-tr de yer alan efsanevi isimler arasında yer alan Şenol Güneş ismi şimdi Turkcell tarafından maksimum derecede inanılmaz denilecek kadar teknolojik bir stadyuma verildi. Bu konuda verilen karardan artık dönüş olmayacak yani yeni stadın ismi Şenol Güneş oldu. Artık Trabzonspor maçları bu stadyumda yapılacak ve binlerce taraftarda rahatlıkla stadyum içerisinde aşırı derecede hızlı olan internetin keyfini çıkaracaklar.

İsteyen mobil internet ile isteyen wi –fi ile internette gezebilecek. Stadyumun her bir köşesinden her noktasında internet en yüksek seviyede verilecek. Bu sayede Turkcell ile herkes hızın farkına varacak. 1300 mbps hıza sahip olan stadyum şu anda en hızlı internet oluyor. Birçok Trabzonspor taraftarı da stadyumun isminin Şenol Güneş olmasını istedi.

Bu konuda daha fazla destek aranmadı ve taraftarlar ile Cumhurbaşkanı isteğine uyularak stadyumun ismi kesinleşti. Yapım aşamasına kadar Akyazı olarak bilinen stadyum artık Şenol Güneş Stadyumu olarak bilinecek. 18.12.2016 tarihinde isim değişikliği kesin olarak yapılıyor. Ayrıca açılışta yer alacak olan Şenol Güneş de bu ana tanıklık etmek istiyor.

Stadyumun açılışı ise 18.12.2016 sabah saatlerinde olacak. Açılışa devletin her kademesinde hatırı sayılır kişiler ve yurt dışından da bir o kadar kişi gelecek. Birçok kişide verilen bu kararı olumlu olarak karşıladı.

Şenol Güneş şu anda Beşiktaş içerisinde teknik direktör olarak yer alabilir ancak daha öncesinde efsaneler yazan milli takımımızın dünya 3. olmasını sağladı. Bu sayede tarihe adımızı yazdıran Şenol Güneş’in ismi şimdi stadyuma yazılacak.

Taraftarlar ise bu konuda onaylarını ilettiler ve yaklaşık olarak 18 bin aday internet üzerinden ismi onayladı. Bir yanda da Cumhurbaşkanı desteklemesi ile bir hayli kişi bu kararı onayladı. 

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023