Galatasaray, stoperi İtalya'da buldu

Galatasaray, stoperi İtalya'da buldu

Galatasaray, stoperi İtalya'da buldu
Galatasaray, stoperi İtalya'da buldu Harun Baskan
Bu içerik 795 kez okundu.
Reklam

Devre arasında transfer sezonu açılması nedeniyle takım içerisinde ekstradan bir stoper desteği arayan Galatasaray sonunda aradığı oyuncuyu buldu ve transfer işlemleri için elini çabuk tutuyor. Kadrosunda defansını güçlendirmek isteyen Galatasaray , İtalya içerisinde Atalanta takımından 26 yaşında olan Brezilyalı defans oyuncusu Rafael Tolo adındaki oyuncuyu takip listesine aldı.  Yönetim bu konuda mali bir araştırma yapacak. Aksi halde maddi açıdan zorluklar yaşanabilir.

Ara transfer dönemine girilmeden Galatasaray bu konuda hareketlerini hızlandırdı. Teknik direktör olan Riekerink kadrosunda açıkları yönetim kuruluna iletti ve bu nedenle yönetim kurluda harekete geçerek defansif oyuncu bulmak için çalışmaları başlattılar.

Ancak ellerinde geniş bir liste olması nedeniyle bu durumda iyi bir seçim yapmak isteyen Galatasaray bu konuda temkinli davranıyor. İlk olarak İtalyan futbolcu ile iletişim kurmak isteyen Galatasaray 26 yaşında olan Atlanta oyuncusu Rafael Tolo ile ilgilenmeye başladı.

34casino bilgilerine göre oyuncu geçen sezonda 3.5 milyon Euro bonservis karşılığında Sao Paulo kulübünden geldi. Geçen sezon bu fiyatla transfer olan oyuncu bu sezonda çok yüksek fiyatlara sahip olmasa da 3.5 milyon Euro aşağısına gelmeyecektir. Bu nedenle yönetim hemen maliyet araştırması yaparak Brezilyalı futbolcuyu almak için çabalıyor. Oyuncunun 1.85 santimetre boyu var. Kendi takımında güçlü olması ve topu iyi kontrol etmesi nedeniyle oyuncu oldukça popüler. Galatasaray teknik direktörü kendisinin tam aradığı oyuncunun Rafael Tolo olduğunu özellikleri konusunda etkilendiğini ifade etti. Seria A liginde oynamasından dolayı da oldukça yetenekli olduğunu düşünüyor.

Ancak oyuncunun 2018 yılına kadar sözleşmesi olması nedeniyle oyuncu ile anlaşması zor olacak. 19 kez Brezilya U20 takımında forma giyme hakkı kazandı. A milli takım içerisinde yer alamadı. İtalyan pasaportu olan oyuncu 11 lig maçına çıktı ve 945 dakika oyunda kaldı. 3 maçını  da sakat kalması nedeniyle kaçırdı. 1 maçını da kadroya alınmaması nedeniyle toplamda 5 maça çıkmadı. 1 maç içinde cezası olması nedeniyle oynamadı. Roma takımında da yarım sezon kiralık oyuncu olarak görev yaptı.

 

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023