İstanbul Deniz Otobüsleri İle Deniz Yolculuğu Yapın

govego.com üzerinden aldığınız İstanbul Deniz Otobüsleri bileti ile istediğiniz gemi yolculuğunu yapabilirsiniz.

İstanbul Deniz Otobüsleri İle Deniz Yolculuğu Yapın
İstanbul Deniz Otobüsleri İle Deniz Yolculuğu Yapın
Bu içerik 1747 kez okundu.
Reklam

Govego;

govego.com, Türkiye’nin kara ve deniz yolu ulaşım firmalarını bir araya getiren en geniş kapsamlı on-line seyahat bilet satış platformudur. govego.com, İDO’nun kendisi dışında Türkiye’deki tek yetkili on-line satış mecrasıdır. govego.com ile şehirlerarası otobüs ve İDO biletlerinizi, bu firmaların kendi satış kanallarında sundukları fiyatlardan, alabilirsiniz. govego.com ayrıca bankalarla dönem dönem gerçekleştirdiği kampanyalarla kredi kartınıza artı puan kazandıran tek online seyahat bileti satış platformudur.

kaynak: https://www.govego.com/hakkimizda

Yenikapı, Bursa, Bandırma, Yalova DO, Pendik, Armutlu, Armutlu Tatil Köyü, Bostancı, Kartal, Kadıköy, Beşiktaş, Bakırköy, Avcılar, Kadıköy ve Tuzla’ya gidebilirsiniz.

Nereye gideceğinize karar verdikten sonra istediğiniz gidiş yeri için mutlaka biletinizi ayırtmalısınız. govego.com internet sitesi üzerinden tüm İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) saatlerine bakabilir hangi sefer saat kaçta, hangi şehre veya ilçeye hangi saat aralıklarında gidilebilir karar verebilirsiniz.

İdo saatleri için aşağıdaki linkten bilgi alabilirsiniz;

http://www.ido.com.tr/

İstediğiniz bileti govego.com adresinden aldıktan sonra 7/24 destek alabilir, yüzde yüz güvenli bilet alışverişi seçeneklerinden bilet alışverişinizi yapabilirsiniz. İDO biletleri üzerinden kesinlikle fiyat farklılığı bulunmadan govego.com internet adresinden İDO biletinizi alabilirsiniz.

Güvenli Uçak Yolculukları

govego.com sayesinde güvenli uçuş noktalarına güvenli uçak firmalarıyla yolculuk yapabilirsiniz. Bir çok havayolu şirketinin biletini alabileceğiniz govego.com internet adresinde SunExpress, THY (Türk Hava Yolları), Atlas Jet AnadoluJet ve Pegasus gibi büyük havayolu şirketlerinden biletlerinizi ayırtabilirsiniz.

Güvenli uçak yolculuklarınızı İstanbul, İzmir, Antalya, Ankara, Adana, Samsun, Bursa, Mersin, İzmit, Trabzon, Sinop, Konya gibi şehirlere yapabildiğiniz gibi, her şehirden gidiş dönüş biletlerinizi tek yönlü uçak biletlerinizi de satın alabilirsiniz.

Aldığınız bir uçak biletini eğer kullanmaktan vazgeçti iseniz o zaman govego.com üzerinden biletinizin iptalini kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz. İsterseniz biletinizin üzerinde şehir değişimi ve ülke değişimi de yapabilirsiniz.

Eğer uçak biletinizi yolculuğa çıkmadan bir müddet önce alırsanız ucuz uçak bileti almanız da mümkün. govego.com olarak havayolu şirketlerinin biletler üzerinde uyguladığı erken dönemde bilet alma indirimleri veya indirimli uçak bileti seçenekleri müşteriye yansıtılarak uçak bileti alan müşterilerin yararlanması sağlanmaktadır.

İsterseniz güvenli bir uçuş yapmadan önce almak istediğiniz uçak biletinizi Maximum, Card Finans, Bonus Card, Axess, Paraf ve World kartlara olan taksit imkanından yararlanabilirsiniz. kredi kartlarına taksit imkanlarından yararlanırken taksit miktarını, taksit sayısını ayarlayabilmeniz de mümkün.

Pratik Bilgi; 4 adımda seyahatinizi kolaylaştırın!

Uluslar Arası Uçak Yolculukları

govego.com uluslar arası uçak yolculukları hususunda da tüm bilet ayarlamalarınızı ve satışını yapmaktadır. Online olarak uçak bileti ve otobüs bileti alabileceğiniz govego.com üzerinden gideceğiniz ülkenin şehrini belirtmeniz ve gidiş saatinizi seçmeniz yeterli olacaktır.

İsterseniz şehirler arası ve uluslar arası uçak biletlerinizi gidiş dönüş birlikte olan biletlerden de seçebilirsiniz. Gidiş dönüş bilet seçmeniz hem biletinizin üzerinde indirim uygulanmasına ve dönüş tarihinde de bilet arama telaşına girmemenizi sağlamaktadır.Yola çıkmadan okumanız gereken yol hikayeleri de olabilir.

Türkiye’nin her yerine uçak ve otobüs bileti alabileceğiniz gibi, aldığınız bir bileti daha sonradan farklı bir gidiş noktası için değiştirmeniz de mümkündür. İstediğiniz uçak bileti ve otobüs biletini govego.com sitesinden almak istiyorsanız tüm seferleri sorgulayabilir kendinize göre sefer seçebilirsiniz. İsterseniz yolculuğa çıkmadan önce araç kiralama sisteminden istediğiniz firma üzerinden aracınızı kiralayabilir isterseniz otel rezervasyonunuzu yaptırabilirsiniz.

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023