My Villa Turkey Gayrimenkul Fırsatları

My Villa Turkey ağırlıklı olarak yabancı yatırımcılar için ülkemizde ev ve villa satın almaları amacı ile kurulmuş bir emlak portalıdır.

My Villa Turkey Gayrimenkul Fırsatları
My Villa Turkey Gayrimenkul Fırsatları
Bu içerik 1132 kez okundu.
Reklam

My Villa Turkey ağırlıklı olarak yabancı yatırımcılar için ülkemizde ev ve villa satın almaları amacı ile kurulmuş bir emlak portalıdır. Ağırlıklı olarak Arap ülkelerindeki yatırımcılar için cazip fiyatlarla ev sahibi olma imkanı sağlayan bu emlak sitesi İstanbul, Bursa, Fethiye gibi birbirinden güzel yerlerde bulunan konutların satışını gerçekleştirmektedir. Yabancı yatırımcılar son yıllarda ülkemizde çok sayıda gayrimenkul satın almış bir çoğu yaz aylarında aldıkları villa ve evlerde tatillerini geçirmişlerdir.

Emlak Fırsatları

Türkiye'de devlet eli ile sunulan yatırım fırsatlarını yakından takip eden yabancı yatırımcılar özellikle turistlik bölgeleri tercih ediyor. Başbakanlık tarafından kurulan "Investment in Turkey" hizmeti kapsamında ülkemizde hem yatırım yapmak isteyen hemde emlak sektörüne adım atmak isteyen bireysel yada kurumsal firmalara büyük olanaklar sağlanmaktadır. My Villa Turkey bu aşamada yapılacak olan akıllı yatırımlar için güvenilir danışmanlık hizmeti sunmaktadır. Başta Türkiye olmak üzere bir çok ülkede acenteleri bulunan firma uluslararası gayrimenkul ve emlak fırsatlarını hızlı bir şekilde yabancı yatırımcılara sunmaktadır. Satış öncesi ve satış sonrası sağladığı destek ile müşterilerine her aşamada danışmanlık hizmeti veren www.myvillaturkey.com 2002 yılından beri yüzlerce olumlu referansa sahip kurumsal firma olarak faaliyetlerine devam etmektedir. 2016 yılında en çok Bursa ve İstanbul'da emlak satışlarının gerçekleştiğini belirten firma yetkilileri önümüzdeki yıllarda dahada büyüyeceğini ön gördükleri gayrimenkul satışları için Ege bölgesinin parlayan yıldız olacağını belirtti.

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023