Tespihlerin Şahı: Kehribar Tesbih

Tespihlerin Şahı: Kehribar Tesbih
Tespihlerin Şahı: Kehribar Tesbih
Bu içerik 1218 kez okundu.
Reklam

 

Çamgiller familyasına ait olan kehribar tropikal ormanlarda bulunan Pinus succinifera ağaçlarının fosilleşmiş reçinesinden elde edilmektedir. Takı, tesbih, süs eşyası üretiminde kullanılan kehribar değerli bir taş olduğu gibi estetik bir görüntüyede sahiptir. Kehribarın erkeklere alınabilecek en iyi hediyeler arasında olduğunuda belirtmek isteriz. İyi bir hediyelik ürünü olduğu gibi kalitesiylede uzun süre kullanım sağlayacağı şüphesizdir.

 

Kehribar Tesbih Modelleri ve Özellikleri

Tesbihlerin şahı olarak adlandırılan kehribar tesbih ürünleri; sıkma, ateş, damla ve zar kehribar olarak bir kaç sınıfa ayrılmaktadır. Türlerine göre ayrılan kehribar tesbih ürünleri bu özellikleriylede fiyat değişikliği gösterebilmektedir.

Yukarıda da bahsettiğimzi gibi erkeklere alınabilecek hediyeler listesinde başlarda yer alan kehribar tesbih modelleri, erkeklerinde vazgeçemediği en özel aksesuardır. Oltu ve kehribar tesbihlerin Türkiye'de en çok tercih edilen model olduğunu söyleyebilmek mümkün. 2016 yılının en trend oltu ve kehribar tesbih modellerini incelemek için sizleri Takıhan'ın web sitesine davet ediyoruz. Birbirinden farklı şık tasarımları sergileyen Takıhan, e-ticaret sistemiyle de güvenilir bir alışveriş sağlamaktadır.

 

Tesbihlere Şıklık Katan Aksesuar : İmame

Tesbihlerin şıklığına şıklık katan imameler, en az tesbih seçimi kadar önemlidir. Tesbihlerde estetik görüntüye önem veren kişilerin imame tasarımlarınada dikkat etmesini önermekteyiz. Renkli, işlemeli hatta gümüş tasarıma sahip olan imameler tesbihe daha farklı bir görüntü kattığı gibi şekillerle de tarzınızı yansıtabilmeniz mümkün.

Tesbih Ürünlerinin Doğru Adresi : Takıhan

Gümüş takı, oltu ve kehribar tesbih modelleriyle sektöründe lider firmalar arasında yer alan Takıhan; birbirinden farklı ürün çeşitleriyle siz takı ve tesbih severlerin tüm ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor! Gümüş işlemeli oltu tesbihler, sıkma kehribar tesbihler, erkek ve bayanlara özel gümüş takılara hemen sahip olmak için Takıhan'ın web sitesinden anında sipariş verebilirsiniz.

Daha detaylı bilgi için : www.takihan.com

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023