Gelinlerin en büyük mutluluğu tek taş

Gelin kelimesi denince ilk akla gelen tabii ki damat, gelinlik, düğün ve tabii ki tektaş pırlanta gelmektedir. Gelin adayları düğün hazırlıklarına aylar öncesinden başlamaktadırlar.

Gelinlerin en büyük mutluluğu tek taş
Gelinlerin en büyük mutluluğu tek taş
Bu içerik 1010 kez okundu.
Reklam

Gelin kelimesi denince ilk akla gelen tabii ki damat, gelinlik, düğün ve tabii ki tektaş pırlanta gelmektedir. Gelin adayları düğün hazırlıklarına aylar öncesinden başlamaktadırlar. Zaman ne kadar çok olursa seçecekleri o kadar çok göreceğinden elemek ve en iyisini seçmek demektir.

 

Gelin adayının gelinlik seçimi için gerçekten zamana ihtiyacı olmaktadır çünkü zaman ne kadar uzun olursa istediği gelinliği bulması o kadar garanti olmaktadır diye düşünürler.  Eğer gelin hayalindeki gelinliği bulamaz ise bunun sonucu olarak tabii ki gelinliği hayalindeki modele göre özel olarak diktirtmek olacaktır. İşte bu yüzden bol zaman gelinlik seçimi için önemlidir. Damat için bu durum çok bir sorun teşkil etmemektedir. Fakat damatlık yine gelin için sorun olmaktadır. Çünkü günümüzde gelinler mutlaka gelinlikle uyumlu damatlıklar tercih edilmektedir.

 

Bu uyum sadece gelinlik ve damatlık uyumu ile değil aynı zamana da gelin çiçeğinin rengi ile damadın kravatının rengi ile uyumu da çok önemlidir. Tektaş pırlanta olmazsa olmazlarındandır düğünün. Hatta evlenme teklifinde gelmelidir tektaş yüzük. Artık gelenek olan bu durum gelin için önemli bir hediyedir. Evlenme teklifi alırken mutlakla tektaş pırlanta yüzük kullanılmalıdır ki daha sorasın da sorun olmasın.

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023