Yeni Bir Agario Private Server Oyunu

Birçok insan canı sıkıldığı zaman genel olarak internetten bir oyun oynayıp kafa dağıtmak ister. Bunun için de şu an için internet üzerinde birçok farklı oyun sitesi bulunmaktadır.

Yeni Bir Agario Private Server Oyunu
Yeni Bir Agario Private Server Oyunu
Bu içerik 1003 kez okundu.
Reklam

 

            Birçok insan canı sıkıldığı zaman genel olarak internetten bir oyun oynayıp kafa dağıtmak ister. Bunun için de şu an için internet üzerinde birçok farklı oyun sitesi bulunmaktadır. Ancak bu gibi zamanlarda genel olarak birçok kişi ya da kişiler öyle çok fazla kafa yormadan oynayabilecekleri oyunlar isterler.

 

            Ancak aynı zamanda da büyük bir keyif vermesi talebinde de bulunurlar. Ve elbette üstüne bir de bu oyun online olarak oynama fırsatı veriyor ise işte o zaman tabii ki tadından yenmez. Bunun için de şu an da böyle bir oyun mevcut. O da agario oyunu olarak bilinmektedir. Tüm dünyanın online olarak sürekli oynamadığı ve hatta oynadıkça müptelası haline getirdiği bu son derece keyifli oyun bir yandan vakit geçirmek isteyenler adına bir diğer yandan da çekişmeli ve rakip dolu bir agario play oyun isteyenler için de son derece büyük bir olanak vermektedir.

 

 Agario Private Server

 

            Bu oldukça keyifli oyun içerisinde sayısız rakip bulunmaktadır. Oyuna başlayacak olan kişi ya da kişiler genel olarak küçük bir yuvarlak ile başlarlar ve ilk olarak da oyunda görünen her kısımda sürekli olarak ortaya çıkan birbirinden farklı renklerde oldukça hoş bir tasarıma halinde kurulmuş yemler yenir. Bu sayede yuvarlak agario içerisinde zaman ilerledikçe de büyür. Hatta eğer ki oyun içerisinde bir takım durumlardan son derece dikkatli bir şekilde ve uzun bir süre kaçılabilirse, o zaman bu son derece keyifli oyun içerisinde adeta devasa boyutlara yuvarlak getirilebilir. Bundan sonra ise oyunun liderlerinden biri olunabilir. Bununla birlikte agar.io oyunu içerisinde herkes kendi yönettiği yuvarlak üzerinde herkes istediği bir ismi belirli bir takım kriterler çerçevesinde yazabilir.

 

 Agar.io Play Skins ve Ülke Bayrakları

 

            Bununla birlikte örneğin her hangi bir ülken adı da yazılabilir ve aynı zamanda bu son derece keyifli oyunda her ülkenin bayrağı da kullanılabilir. Bunun için de tek yapılması gereken İngilizce olarak o ülkenin ismini yazmak ve girmek. Daha sonra da yuvarlak üzerinde isim belirmektedir. Bu zevkli agario ve agario private server oyun içerisinde yuvarlak büyütülürken aynı zaman rakiplere de dikkat etmek gerekmektedir.

 

 

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023