ÇAĞATAY RUHİ BURUN ESTETİĞİ İSTANBUL

ÇAĞATAY RUHİ BURUN ESTETİĞİ İSTANBUL

ÇAĞATAY RUHİ BURUN ESTETİĞİ İSTANBUL
ÇAĞATAY RUHİ BURUN ESTETİĞİ İSTANBUL Harun Baskan
Bu içerik 1146 kez okundu.
Reklam

Burun estetiği denilince akla sadece güzellik amacı güdülerek gerçekleştirilen operasyonlar gelebilir. Ancak günümüzde burun estetiği sadece güzellik yanlısı çözümlerden ziyade sağlık için gerçekleştirilen operasyonlara yöneliktir. Op. Dr. Çağatay Ruhi burun estetiği istanbul şubesinin önemli uzman doktorlarındandır. Op. Dr. Çağatay Ruhi ile burun estetiğinin tedavi alanlarında birçok genişlik sağlanmıştır.

Burun estetiği gerçekleştirilen tedaviler; burundaki nefes alma problemleri, burundaki kırılmalar, burun ucunun düşüklüğü, burun eti şişmesi, sinüzitler, burun deliklerinin dar olması, burun sırtının çökük olması gibi birçok tedavi alanı bulunmaktadır.

Esasında burun estetiği gereklilik durumlarında yapılması önerilen bir işlemdir. Doğuştan gelen sebepler, travmatik sebepler veya doku kayıpları gibi durumlar için gerçekleştirilmelidir. Bunların dışında nefes problemleri yaşayanlar için burun şeklinin bir engeli söz konusuysa bu ameliyat gereklidir. Yaş olarak ise burun estetiğinin  kadınlarda 16-17 erkekler için 17 -18 yaşlarında yapılması öneriliyor.

Burun estetiği İstanbul içerisinde yapılırsa Op. Dr. Çağatay Ruhi ile özverili bir uzman çalışması gerçekleştirilebilmektedir. Op. Dr. Çağaray Ruhi’den tedavi süreci hakkında detaylı bilgi edinebilir ve iletişime geçebilirsiniz. Web sitesi bulunan doktor Caddebostan/ İstanbul’da müşterilerinin hizmetlerine açık bir halde beklemektedir. Ameliyat öncesi, ameliyat sonrası gibi tedavi süreçlerinde, web sitesinden de destek veren Çağatay Ruhi doktor seçiminizde sizin ilk adresiniz olacaktır.

 

Burun estetiği hakkında hazırlanmış videolarla da doktorun açıklamalarını izleyebilir ve kafanızdaki soruların bir kısmını giderebilirsiniz. 

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023