Saklı Bir Cennet Solandge Bodrum’u Ziyaret Etti

Saklı Bir Cennet Solandge Bodrum’u Ziyaret Etti
Saklı Bir Cennet Solandge Bodrum’u Ziyaret Etti
Bu içerik 2738 kez okundu.
Reklam

Dünyanın sayılı yatlarından biri olan Solandge, sadece dış görünüşünde ki zarafetle değil, içerisinde saklamış olduğu cennetiyle de göz kamaştırıyor. Her açıdan sonsuz donanıma sahip olan Solandge, sizi sahip olduğunuz dünyadan alıp bambaşka diyarlara götürecek özelliklere sahip. Her türlü imkânın sizler için hazırlandığı yatta, bir anlamda saklı cennet ziyaretçilerini bekliyor. İşte bu saklı cenneti Bodrum koylarında yakın bir dönemde basın mensupları tespit etmişti. Solandge mega lüks yatını kiralayan kişinin kim olduğu da büyük bir merak konusu olmuştu.

 

Her dönem adından sıkça söz ettiren Solandge, kısa bir süre için Bodrum yat limanına demir atmış durumda. Günlük kirasının bile küçük bir zenginlik olarak ifade edildiği Solandge, Bodrum limanına yanaştığı andan itibaren tüm dikkatlerine üzerine çekmeyi başardı. Hal böyle olunca, çevre halkının da yattan çok içindekilerle ilgilendiğini ifade edebiliriz. Duyumlar ve elde ki veriler, Suud prensinin yatta olduğu yönünde, tabi bu bilgi kulislerinde hareketlenmesine neden oldu.

 

Bütün basın sür manşetten bu haberi geçtiler. Bütün ilgi bir anda yattan, Suud prensine kaydı ancak meseleye daha yukarıdan bakan kimseler aslında sadece Solandge’nin eşsiz güzelliğinin görüyorlar. Küçük bir kral dairesini andıran yatta, yok kelimesinin karşılığı yok. Aradığınız tüm detay yatın içerisinde sizler için düşünülmüş. Eksiksiz mekanizmalar, yatta konforun ön plana çıkmasını sağlıyor.

Solandge yatını kiralayan neredeyse tüm ünlüler karaya uzun süre ayak basmak istemiyor, uzun uzadıya mavi yolculuklara çıkarak ve mavi denizin keyfini sürüyor. Solandge günlük kiralama bedeli bakımından dudak uçuklatacak rakamlara sahip. Dünyanın sayılı zenginleri mega yat olarak tabir edilen ve 220 bin litre yakıtla hiç durmadan 6 bin mil yol kat eden Solandge ile mavi yolculuklara yelken açıyorlar.

solandge solandge bodrum bodrum kiralık yat
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023