17 Yaşındaki Nil Karne Günü Kayboldu

Okuldan ayrıldıktan sonra ne yaptı nereye gitti herhangi bir bilgi bulunamayınca ailesi kızını telaşla telefonundan aradı ancak kapalı olunca 17 yaşındaki Nil Kader Biçer hakkında kötü düşüncelere kapılan aile hemen savcılığa giderek durumu bildirdi .

17 Yaşındaki Nil Karne Günü Kayboldu
17 Yaşındaki Nil Karne Günü Kayboldu Harun Baskan
Bu içerik 1176 kez okundu.
Reklam

17 yaşındaki Nil Kader Biçer , Adana ilinde Kozan ilçesinde ikamet ediyor . Hamam mahallesinden sabah karnesini almak için okula doğru ilerleyen 17 yaşındaki Nil Kader Biçer  okula ulaştı ve arkadaşları ile vakit geçirdikten sonra eve dönmek için okuldan ayrıldı . Okul dağılınca 17 yaşındaki Nil Kader Biçer  de okuldan ayrıldı ancak okuldan ayrılışını gören kişiler olmadığından dolayı nereye gittiği ve ne yaptığı konusunda herhangi bir görgü tanığı yok . 

Okuldan ayrıldıktan sonra ne yaptı nereye gitti herhangi bir bilgi bulunamayınca ailesi kızını telaşla telefonundan aradı ancak kapalı olunca 17 yaşındaki Nil Kader Biçer hakkında kötü düşüncelere kapılan aile hemen savcılığa giderek durumu bildirdi . 

Savcılık araştırınca 17 yaşındaki Nil Kader Biçer adındaki kişinin daha önceden okuldan birçok kez rapor alarak gittiğini öğrendi . Bir senede sınıfta kalan kız büyük ihtimal cinsel istismara uğramış olabileceği tahmin ediliyor . 

Sosyal medyalardan ve savcılık tarafından her yerde arama başlatıldı . 

17 yaşındaki liseli Nil Kader Biçer kayıp
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023