Kadını Vurup 115000 TL Çaldı

İstanbul Esenyurt içerisinde gerçekleşen olayda 35 yaşındaki bir kadın ev almak için bankadan 155.000 TL para çekti . Parayı çektiğini bilen soyguncular ise çoktan plan hazırlamış ve araç ile kadının peşindeydiler. Planlandığı yere gelince araçtan bir anda kadının üzerine sürüp parayı almaya çalıştılar ve ...

Kadını Vurup 115000 TL Çaldı
Kadını Vurup 115000 TL Çaldı Harun Baskan
Bu içerik 3437 kez okundu.
Reklam

İstanbul Esenyurt içerisinde gerçekleşen olayda 35 yaşındaki bir kadın ev almak için bankadan 155.000 TL para çekti  . Parayı çektiğini bilen soyguncular ise çoktan plan hazırlamış ve araç ile kadının peşindeydiler. Planlandığı yere gelince araçtan bir anda kadının üzerine sürüp parayı almaya çalıştılar ve ateş ederek kargaşa yapmaya çalıştılar . Soyguncular kadından parayı çalarken maske taktıkları için 35 yaşındaki kadın soyguncuların yüzlerini göremedi ve çantayı vermemekte çok direnince soyguncular kadının bacağına ateş etti .  

Soygunlar çantayı aldıktan sonra araçla uzaklaşırken kaza yapınca bir soyguncu yunuslar tarafından yakalandı ancak diğer soyguncular yakalanamadı . Hemen araç içerisinde araştırma yapıldı ancak paranın sadece 20 bin TL ' si arabada çıktı . Diğer soyguncular parayı arabada paylaştığı ortaya çıktı ayrıca aracın bagajında birçok plaka bulundu . 

Diğer soyguncuların bulunması ise yakalanan soyguncuya bağlı olduğundan dolayı işlemler uzun sürecek . 

Kadını Vurup 115000 TL Çaldı
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023