Köyündeki öğrencilere mont ve kaban gönderdi

BİTLİS’in Adilcevaz ilçesine bağlı Çanakyayla Köyünde eğitim gören 125 öğrenciye Adilcevazlı İşadamı Abdulhadi Kalkan tarafından kaban yardımı yapıldı

Köyündeki öğrencilere mont ve kaban gönderdi
Köyündeki öğrencilere mont ve kaban gönderdi
Bu içerik 1366 kez okundu.
Reklam

BİTLİS’in Adilcevaz ilçesine bağlı Çanakyayla Köyünde eğitim gören 125 öğrenciye Adilcevazlı İşadamı Abdulhadi Kalkan tarafından kaban yardımı yapıldı.

 

Çanakyayla Köyü Okul Müdürü Nihat Eldem, okulda okuyan öğrencilerin mont ve kaban ihtiyacı için işadamlarından yardım talebinde bulundu. Okul müdürünün yardım talebi üzerine Adilcevazlı olan ve İzmir'de yaşayan İşadamı Abdulhadi Kalkan, öğrenciler için  kaban gönderdi. Gönderilen kabanları öğrencilere dağıtan ve işadamı Kalkan'a teşükkür eden Okul Müdürü Eldem, dayanışma ve yardımlaşmanın büyük önem taşıdığın belirterek şunları söyledi:

"Okul yönetimi olarak öğrencilerimizin mont ve kaban ihtiyaçlarının karşılanması için işadamlarından yardım talebinde bulunduk. Sağ olsun İzmir’de yaşayan hemşerimiz Abdulhadi Kalkan, doğup büyüdüğü köyündeki çocukların üşümemesi için 125 öğrencimize mont ve kaban yardımında bulundu. Gönderilen hediyeleri buradaki öğrencilerimize verdiğimiz sırada, öğrencilerin yüzlerindeki o sevinç, gülümseme ve mutluluğa diyecek yoktu. Bu tür duyarlı hayırsever işadamlarının sayısının artmasını temenni ediyorum. Bu yardım sayesinde okulumuzda okuyan öğrencilerimizin giyim ihtiyacına bir nebze olsun katkı sağlandı. Bu anlamlı yardımlarından dolayı işadamı ve aynı zamanda hemşerimiz olan Abdulhadi Kalkan’a çok teşekkür ediyoruz."

 

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023