VASKİ'nin eğitim seminerleri devam ediyor

VAN Su ve Kanalizasyon İdaresi (VASKİ) Genel Müdürlüğü'ne bağlı İnsan Kaynakları Eğitim Dairesi Başkanlığınca yürütülen eğitim seminerleri serisinde "Doğrudan Alım" konulu bir eğitim semineri verildi

VASKİ'nin eğitim seminerleri devam ediyor
VASKİ'nin eğitim seminerleri devam ediyor
Bu içerik 796 kez okundu.
Reklam

VAN Su ve Kanalizasyon İdaresi (VASKİ) Genel Müdürlüğü'ne bağlı İnsan Kaynakları Eğitim Dairesi Başkanlığınca yürütülen eğitim seminerleri serisinde "Doğrudan Alım" konulu bir eğitim semineri verildi. Kamu ihale Uzmanı Ayhan Akyazı tarafından VASKİ çalışanlarına 2 günlük süren seminerle yeni düzenlemeler üzerine bilgiler aktarıldı.

Van Büyükşehir Belediyesi Kadın Yaşam Merkezinde verilen eğitim seminerine, VASKİ Genel Müdürlüğüne bağlı Daire Başkanları ve konuyla ilgili VASKİ çalışanları katıldı. VASKİ'nin hizmet verirken ihtiyaç duyduğu araç gereç ve değişik alım türlerinde yapılacak işleyişin sağlıklı ve hızlı olmasının amaçlandığı eğitim seminerleri devam ediyor. Çalışanlara değişik konularda verilen eğitim seminerleriyle VASKİ çalışanlarının bilgileri yenilenirken eğitim seminerleriyle yasada ve kanunlarda yapılan değişiklerde anlatılarak bilgi güncellenmesi yapılması amaçlanıyor.

 

İhale işleminin dışında doğrudan temin olan doğrudan alımlarla ilgili bilgiler aktaran Kamu İhale Uzmanı Ayhan Akyazı, doğrudan teminlerde kurumların uyması gereken yükümlülüklerin olduğunu belirterek, "Bu işleri yaparken kurumu düşünerek rekabet ortamı yaratılarak alım yapılması gerekir. 2 günlük süren eğitimin VASKİ çalışanları üzerinden yararlı olacağını ümit ediyorum. En iyi hizmetin verilmesi için bu kuralların iyi bilinmesi, işlenmesi gerekir" diye konuştu.



 

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023