Vestel çalışanlarından KİTVAK'a destek

VESTEL Müşteri Hizmetleri Genel Müdürlüğü ve KİTVAK işbirliğiyle 12-29 Şubat 2016 tarihleri arasında gerçekleştirilen kampanyadan elde edilen gelir, Vestel'in Manisa'daki tesislerinde küçük bir törenle vakfa teslim edildi

Vestel çalışanlarından KİTVAK'a destek
Vestel çalışanlarından KİTVAK'a destek
Bu içerik 2313 kez okundu.
Reklam

VESTEL Müşteri Hizmetleri Genel Müdürlüğü ve KİTVAK işbirliğiyle 12-29 Şubat 2016 tarihleri arasında gerçekleştirilen kampanyadan elde edilen gelir, Vestel'in Manisa'daki tesislerinde küçük bir törenle vakfa teslim edildi.


Gerçekleştirilen törene Vestel Müşteri Hizmetleri Genel Müdürü Dr. A.Tarkan Tekcan, KİTVAK Yönetim Kurulu Üyesi Serdar Dedeoğlu, Vestel Müşteri Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Şahingöz ve KİTVAK Kurumsal İleşitim Müdürü Mehmet Necati Şentürk ile Vestel Çağrı Merkezi Çalışanları katıldı. Geliri, KİTVAK'ın inşaatı devam etmekte olan Dokuz Eylül Üniversitesi Konukevi'nde kullanılmak üzere düzenlenen “Umut Yaz 3502'ye gönder, sen de #umudaeliniuzat" adını verdikleri kampanya kapsamında; Vestel Müşteri Hizmetleri Genel Müdürlüğü çalışanları, çağrı merkezi çalışanları ve Türkiye genelinde 81 ilde bulunan 400'e yakın servisine sosyal medya üzerinden çağrı yapıldı. Vestel çalışanlarının bir kısmı, herhangi bir GSM operatöründen “UMUT" yazıp 3502'ye SMS gönderip 5 TL katkıda bulunurken, bazı Vestel çalışan ve servisleri ise KİTVAK'a ait Halk Bankası Konak-İzmir Şubesi'nde bulunan IBAN TR74 0001 2009 7340 0016 0000 08 No'lu hesaba bağış yaptı.


Çalışmalarını sosyal sorumluluk bilinciyle insanlık adına gerçekleştirdiklerini ifade eden KİTVAK Yönetim Kurulu Üyesi Serdar Dedeoğlu, kampanyaya destek olan Vestel Müşteri Hizmetleri Genel Müdürlüğü çalışanlarına teşekkür edip, "Vakfımızın eserlerinden hizmet alan onkoloji hastası ve hasta yakınları ülkemizin dört bir yanından hatta dünyanın farklı coğrafyalarından olabiliyor. Türkiye genelinde KİTVAK'ın hizmetlerinin ve gerçekleştirdiği çalışmaların farkında olan Vestel çalışanlarına, inşaatı devam eden son eserimiz Dokuz Eylül Üniversitesi Hasta ve Hasta Yakınları Konukevi'ne katkı ve destekleri için KİTVAK adına şükranlarımızı sunuyor; tüm yardımsever kişi, kurum ve kuruluşlardan ilgi ve desteğini bekliyoruz" dedi. 


Vestel Müşteri Hizmetleri Genel Müdürü Dr.A.Tarkan Tekcan ise Vestel çalışanlarının sosyal sorumluluk projelerindeki duyarlılıklarına vurgu yaparken, "Çalışanlarımızla birlikte bugüne kadar onlarca etkinliği kimsesiz çocuklar, engelliler başta olmak üzere toplumumuzun desteğe ihtiyacı olan, umut eli uzatılsın diye bekleyen önemli kesimlerine yönelik gerçekleştirdik. KİTVAK ile gerçekleştirdiğimiz kampanyada da çalışanlarımız özellikle sosyal medya üzerinden organize olup, 'Umut' yazarak KİTVAK'ın 3502 hattına SMS gönderdiler. Türkiye genelinde 400'e yakın servis noktamızın da haberdar edildiği kampanya çerçevesinde bağışta bulunan arkadaşlarımız da oldu. 1585 SMS göndererek umuda elini uzatan Vestel Müşteri Hizmetleri'nin tüm çalışanlarına, servislerimize, çok değerli çalışma arkadaşlarıma duyarlılıklarından dolayı ayrı ayrı teşekkür ediyorum" dedi.


Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023