Başkan Şirin şampiyonları ağırladı

MANİSA'nın Turgutlu Belediye Başkanı MHP'li Turgay Şirin, salon futbolu 'Futsal'da, takım olarak il birincisi olan Hasan Ferdi Turgutlu Ortaokulu öğrencilerini konuk etti

Başkan Şirin şampiyonları ağırladı
Başkan Şirin şampiyonları ağırladı
Bu içerik 951 kez okundu.
Reklam

MANİSA'nın Turgutlu Belediye Başkanı MHP'li Turgay Şirin, salon futbolu 'Futsal'da, takım olarak il birincisi olan Hasan Ferdi Turgutlu Ortaokulu öğrencilerini konuk etti. 


Turgutlu Hasan Ferdi Turgutlu Ortaokulu Müdürü Ali Gökçe, müdür yardımcıları Ahmet Güner ve Fatih Serdar Yüksel ile Beden Eğitimi Öğretmeni Mustafa Kemal Akar eşliğinde, salon futbolu 'Futsal'da takım olarak il birincisi olan Hasan Ferdi Turgutlu Ortaokulu öğrencilerini ağırladı. Okul Müdürü Ali Gökçe, şampiyon takımlarının 2-4 Mart tarihleri arasında Balıkesir Burhaniye'de yapılacak bölge şampiyonası da katılacaklarını söyledi; ulaşım konusunda destek istedi. 


Başkan Şirin, Balıkesir'de yapılacak olan şampiyonada öğrenciler başarılar dileyerek, belediye olarak takıma her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söyledi. Belediye Başkanı Şirin, "Belediye olarak gerek bireysel, gerekse takım olarak katılım sağlanan müsabakalara imkanlarımız dahilinde destek veriyoruz. Bu desteklerle de önemli başarılara imza atan sporcularımız var. Turgutlu Hasan Ferdi Turgutlu Ortaokulu Futsal takımımız ilimiz temsil etmek amacıyla Balıkesir'e gidecek. Biz de gereken destek neyse vereceğiz. İnanıyorum ki Balıkesir'de de ilimizin göğsünü kabartarak şampiyonadan zaferle dönecekler" diye konuştu. Şirin daha sonra Futsal takımı öğrencileriyle sohbet etti.

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023