Prof.Dr.Şimşirgil'den Başkan Özdemir'e ziyaret

AMASYA Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen 'Osmanlı Kalbe Düşünce' programın konuğu Prof

Prof.Dr.Şimşirgil'den Başkan Özdemir'e ziyaret
Prof.Dr.Şimşirgil'den Başkan Özdemir'e ziyaret
Bu içerik 523 kez okundu.
Reklam

AMASYA Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen 'Osmanlı Kalbe Düşünce' programın konuğu Prof.Dr.Ahmet Şimşirgil, Başkan Cafer Özdemir’i makamında ziyaret etti.



Amasya Belediyesi tarafından organize edilen  'Osmanlı Kalbe Düşünce' konulu şiir ve söyleşi programına konuşmacı olarak katılan yazar Prof.Dr.Ahmet Şimşirgil, Belediye Başkanı Cafer Özdemir’e nezaket ziyaretinde bulundu. Amasya’nın Osmanlı Tarih’inde önemli bir yere sahip olduğun altını çizen Prof.Dr.Şimşirgil, Belediye Başkanı Cafer Özdemir’e Amasya tarihin korunması ve gelecek nesillere aktarılması noktasında gerçekleştirdiği çalışmalar için teşekkür ederek, "Burada olmaktan mutluyum. Çok sıcak ve cana yakın bir halkı var. Belediye olarak sizlerin de özel ilgi ve alakası beni daha bir memnun etti. Belediye Başkanı Cafer Özdemir başta olmak üzere tüm Amasyalılara misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.



Amasya Belediye Başkanı Cafer Özdemir ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Sizler gibi önemli değerlerimizi ilimizde konuk etmek bizlere ayrı bir haz veriyor. Değerli tecrübelerinizi Amasyalılarla paylaştığınız için halkım adına sizlere teşekkür etmek isterim. Halkın bilinçlenmesi noktasında oluşturulacak her platformda sizleri her zaman ağırlamaktan onur duyarız" diye konuştu.

 

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023