Milletvekili Günay'dan ETO'ya ziyaret

ESKİŞEHİR Ticaret Odası (ETO) Metin Güler, AK Parti Eskişehir Milletvekili Emine Nur Günay'a dosya halinde Eskişehir ekonomisine yönelik sorunları, tüccar ve sanayicinin beklentilerini aktardı

Milletvekili Günay'dan ETO'ya ziyaret
Milletvekili Günay'dan ETO'ya ziyaret
Bu içerik 457 kez okundu.
Reklam

ESKİŞEHİR Ticaret Odası (ETO) Metin Güler, AK Parti Eskişehir Milletvekili Emine Nur Günay'a dosya halinde Eskişehir ekonomisine yönelik sorunları, tüccar ve sanayicinin beklentilerini aktardı.

 

AK Parti Eskişehir Milletvekili Emine Nur Günay, ETO Başkanı Metin Güler'i ziyaret etti. ETO'da gerçekleşen görüşmede ETO meclis divanı ve yönetim kurulundan oluşan heyet de yer aldı. ETO Başkanı Metin Güler ziyarette, tüccar ve sanayicinin beklentilerini aktardı. Bir dosya halinde Eskişehir'e ve sorunlarına yönelik önerileri de paylaşan ETO Başkanı Güler, esnafa verilen düşük faizli kredi'nin tacire de sağlanması, nitelikli ara eleman için odalardan faydalanılması, işçi maliyetlerinin yeniden düzenlenmesi, teşvik sistemi içinde bölgesel ve sektörel teşviklere de yer verilmesi için talepte bulundu. Dosyada ayrıca Eskişehir'e turizmde tematik destekler sağlanması, kentsel dönüşümün hızlandırılması, şehre yüksek teknoloji üniversitesinin kurulması, uçak seferlerinin yeniden başlatılması ve Hasan Polatkan Havalimanı'nın kargo merkezi olarak kullanılması, URAYSİM projesinin hayata geçirilmesi, ilçelerdeki inanç turizminin geliştirilmesi konularına değinildi. Güler ayrıca Eskişehir'de bitirilmeyi bekleyen birçok proje olduğunu ve ekonomide yaşanan durgunluğun tüccar, sanayici ve esnafı olumsuz etkilediğini vurguladı.

AK Parti Milletvekili Emine Nur Günay ise konuşmasında Eskişehir'in sorunlarının çözümü için daha çok diyalog kurulmaması gerektiğini belirterek, ortak paydada buluşmanın şehrin menfaatine olacağını söyledi. Şehrin sorunlarının çözümü için elinden geleni yapacağını kaydeden Günay, Eskişehir Ticaret Odası'nın ekonomiye ve Eskişehir'e yönelik taleplerinin önemli olduğunu ve beklentilerin yerine getirilmesi için gayret göstereceğini ifade etti.

 

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023