Başkan Tütüncü, hizmetlerini anlattı

KEPEZ Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, belediye meclis üyeleri için düzenlenen tanıtım gezisinde ilçedeki yatırımları anlattı

Başkan Tütüncü, hizmetlerini anlattı
Başkan Tütüncü, hizmetlerini anlattı
Bu içerik 783 kez okundu.
Reklam

KEPEZ Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, belediye meclis üyeleri için düzenlenen tanıtım gezisinde ilçedeki yatırımları anlattı.

Kepez Belediye Meclisi üyeleri, Başkan Hakan Tütüncü eşliğinde bölgedeki yatırımları yerinde inceledi.

Belediye binasında başlayan programda Tütüncü'nün üyelere ilk sürprizi Dokuma Park'a getirilen ve 'pembe Vosvos' olarak adlandırılan 1964 model Volkswagen marka otomobil oldu. 52 yıllık hurda bir araçtan belediye atölyelerinde yepyeni bir araca dönüştürülen eski otomobil, meclis üyelerinin gözdesi oldu. Tütüncü'nün Kepez'de oluşturduğu klasik otomobil koleksiyonunun yeni üyesi, keyifli anlar yaşattı.

Sütçüler bölgesinde yapımı devam eden Türkiye'nin ilk akıllı ve engelli dostu hastanesi Kepez Devlet Hastanesi'ni de inceleyen meclis üyeleri, ardından 2013 yılında hizmete açılan Adnan Menderes Olimpik Yüzme Havuzu'nu gezdi.

Kepezpark Varsak'taki sinema salonları ve Masal Parkı da ziyaret eden meclis üyelerine bilgi veren Başkan Tütüncü, teknolojinin son versiyonu sinema sistemlerini barındıran salonların önümüzdeki aylarda açılacağını kaydetti. Mecliste grubu bulunan tüm partilerden meclis üyelerinin katıldığı gezi, yemek programıyla tamamlandı.

 

 



 

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023