Pet şişe getiren buzda ücretsiz kayacak

ADANA'da merkez Seyhan İlçe Belediyesi, çocukların yanlarında getirecekleri boş pet şişe karşılığında ücretsiz faydalanabileceği buz pistiNİ açtı

Pet şişe getiren buzda ücretsiz kayacak
Pet şişe getiren buzda ücretsiz kayacak
Bu içerik 839 kez okundu.
Reklam

ADANA'da merkez Seyhan İlçe Belediyesi, çocukların yanlarında getirecekleri boş pet şişe karşılığında ücretsiz faydalanabileceği buz pistiNİ açtı.

Yaşar Kemal Kültür Merkezi önünde kurulan buz pistinin açılışını yapan Seyhan İlçe Belediye Başkanı Zeydan Karalar, 1 pet şişe getiren her çocuğun buz pistinden ücretsiz yararlanabileceğini söyledi. Bin metrekarelik buz pistinde çocukların spor yapacağını belirten Karalar şöyle konuştu: 

"Adana'da bir ilki daha gerçekleştiriyoruz. Şimdi de sımsıcak insanları olan kar yağmayan kentimize kar ve buzu getirdik. Bunu yaparken aslında hem çocukların eğlenmesini sağlıyor ve hem de geri dönüşümü faydalı hale getiriyoruz. Bir tane pet şişe getiren çocuğumuza ücretsiz buz pateni imkanı sağlıyoruz. Pet şişeleri biliyorsunuz sonsuza kadar kalıyorlar. Adana'yı bu hizmetle çöpten kurtarıyoruz. Geçen yaz 7 bin kardeşimize yüzme öğrettik. Bu çok olumlu bir etki yarattı. Açtığımız havuzlar sayesinde temiz suda yüzmelerini sağladık. Ayrıca havuzlar sayesinde Adana'daki boğulmaları azalttık."

CHP Adana İl Başkanı Ayhan Barut'un da katıldığı etkinlikte daha sonra buz pistinin açılışı yapıldı. Başkan Karalar, pistte kayan çocuklarla fotoğraf çektirdi.

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023