Madalyasını 7 aydır yoğun bakımda olan ablasına hediye etti

ANTALYA Belek'te düzenlenen 4'üncü Avrupa Kulüpler Arası Taekwondo Şampiyonası'nda ikinci olarak gümüş madalyanın sahibi olan Manisa Turgutlulu Eda Uluman, madalyasını trafik kazasında ağır yaralanarak yoğun bakım ünitesinde tedavi gördüğü ablası Ece Uluman'a hediye etti

Madalyasını 7 aydır yoğun bakımda olan ablasına hediye etti
Madalyasını 7 aydır yoğun bakımda olan ablasına hediye etti
Bu içerik 992 kez okundu.
Reklam

ANTALYA Belek'te düzenlenen 4'üncü Avrupa Kulüpler Arası Taekwondo Şampiyonası'nda ikinci olarak gümüş madalyanın sahibi olan Manisa Turgutlulu Eda Uluman, madalyasını trafik kazasında ağır yaralanarak yoğun bakım ünitesinde tedavi gördüğü ablası Ece Uluman'a hediye etti.
Turgutlu'daki Başar Taekwondo Kulubü'nde spor yaşantısını sürdüren 11 yaşındaki ilkokul öğrencisi Eda Uluman, 18-20 Şubat 2016 tarihleri arasında Antalya Belek'te bu yıl dördüncüsü düzenlenen Avrupa Kulüpler Arası Taekwondo Şampiyonası'na katıldı. Final maçında Hollandalı rakibine yenilen Eda Uluman ikinci olarak gümüş madalya ile Turgutlu'ya döndü.


Turgutlu'da ailesi ve esnaf tarafından çiçeklerle karşılanan Eda Uluman, trafik kazasında ağır yaralanan ve 7 aydır yoğun bakım ünitesinde tedavi gören ablası Ece Uluman'a giderek madalyasını hediye etti. Eda Uluman, yoğun bakım ünitesine girmesi yasak olduğu için madalyasını annesi Zuhal Uluman aracılığıyla ablasına ulaştırdı.


Eda Uluman, "Şampiyonaya gitmeden önce benim gibi taekwondo sporuna gönül veren ve benim başlamama neden olan şu an bir an önce iyileşmesi için dualar ettiğim ablam Ece Uluman'ı ziyaret ettim. Ziyaretimde beni duymasa da ona şampiyonada derece yapacağımı ve kazanacağım madalyamı ona getireceğimin sözünü vermiştim. Verdiğim sözümü tuttum ve sevincimi ablamla paylaşmak için madalyamı ona armağan ediyorum. İnşallah en yakın zamanda iyileşerek aramıza katılır. Onu çok seviyorum. Maçlarıma hep onu düşünerek çıkıyorum. O bana güç ve hırs veriyor" dedi.


Ablasının trafik kazasında yaralanmasından sonra Eda'nın kendisini daha çok spora verdiğini ve başarılı olabilmek için hırslandığını belirten taekwondo hocası Cengiz Aybey ise "Antalya'dan madalyayla dönen Eda, bize gerçekten çok büyük bir sevinç ve mutluluk yaşattı. 5 yıldır bu sporla uğraşan Eda, inşallah ileriki yıllarda daha büyük başarılı sonuçlara imza atacak. Antalya'daki şampiyonada 28 kilo olmasına rağmen 30 kilodaki rakipleriyle karşılaşarak Avrupa ikinciliğini elde eden 11 yaşındaki kızımız, gururumuz oldu" dedi.

 

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023