Mersin'de iki dernekten Jacaranda koruluğu

MERSİN’in merkez Mezitli İlçe Belediyesi'nin desteğiyle iki dernek adına oluşturulan Jacaranda koruluğuna fidan dikildi

Mersin'de iki dernekten Jacaranda koruluğu
Mersin'de iki dernekten Jacaranda koruluğu
Bu içerik 616 kez okundu.
Reklam

MERSİN’in merkez Mezitli İlçe Belediyesi'nin desteğiyle iki dernek adına oluşturulan Jacaranda koruluğuna fidan dikildi. 

 

Akdeniz Mahallesi'ndeki etkinlikte konuşan Mezitli Çevresini Kalkındırma ve Yeşillendirme Derneği Başkanı Aziz Karayay, toplumun her kesimini doğaya destek vermeye çağırarak, "Derneğimiz adına tahsis edilen bu alanda, yakında yeşerip büyüyecek Jacaranda tipi ağaçlarımızın, son günlerde çok ihtiyacını çektiğimiz birlik ve beraberliğimize vesile olmasını diliyorum" dedi. Çukurova Genç Girişimci İş İnsanları Derneği Başkanı Serhat Yüce ise dernek olarak ilk sosyal projelerini hayata geçirdiklerini ifade ederek, "Yeşil alanlar içinde bulunmamız, parklarımızın olması, temiz havada nefes almamız öncelikle insan hakkımız" diye konuştu.

 

İNSAN MUTLULUĞU ÖN PLANDA

Daha sonra söz alan Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, projelerde insan mutluluğunu ön planda tuttuklarını kaydederek " Bizim Belediyemizin, bu korulukta maddi olarak hiçbir desteği olmamakta. Kim isterse Belediyemiz yer veriyor, bu korulukları yapmalarına olanak sağlıyoruz. Bugüne kadar 20 kadar farklı noktada koruluk tesis ettik ve toplam üç bine yakın Jacaranda ağacı diktik" dedi.

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023