Belediyenin parselasyon çalışması

TAVŞANLI Belediyesi Moymul Mezarlığı'nda başlattığı parselasyon çalışmalarına devam ediyor

Belediyenin parselasyon çalışması
Belediyenin parselasyon çalışması
Bu içerik 474 kez okundu.
Reklam

TAVŞANLI Belediyesi Moymul Mezarlığı'nda başlattığı parselasyon çalışmalarına devam ediyor. Çalışmalar tamamlandığında mahallenin 60 yıllık ihtiyacı giderilmiş olacak.

 

Tavşanlı Belediyesi'nin Moymul Mezarlığı'nda başlattığı parselasyon ve çevre düzenlemesi çalışmalarıhava şartlarının mevsim normallerinin üstünde seyretmesi nedeniyle hızla devam ediyor. Kış döneminde başlatılan çalışmalar kapsamında kayalık alanlar temizlenerek mezarlık sınırlarına alınmıştı. İki yeni kapı ve yürüyüş yollarının yapıldığı mezarlıktaki çalışmalar vatandaşları da memnun ediyor. Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler şu ifadeleri kullandı:

"Tavşanlı'daki mezarlıklarımızda her dönem bakım ve onarım çalışmalarına hassasiyetle yaklaşıyoruz. Geçtiğimiz yaz Ömerbey ve Dağçeşme mezarlıklarında genişletme çalışması yürüttük. Moymul Mezarlığı'nda daha geniş bir projeyi hayata geçirdik. 1 aylık süreçte 15 kamyon kaya çıkarıldı ve 60 kamyon toprak getirerek parselasyon yaptık. Yürüyüş yolları ve iki adet yeni kapı yapıyoruz. Bu çalışmalarımız tamamen bitirildiğinde Moymul Mezarlığı 60 yıl boyunca ihtiyaca cevap verecek."

 

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023